Antakya Usulü Fırında Ispanaklı Börek

Antakya Usulü Fırında Ispanaklı Börek

Yazar :

# Yarın kg ıspanak # 1 yemek kaşıgı biber salçası # kekik ( varsa taze olsun) # 250 gr çökelek ( lor peyniri) # 1 çay bardagı kadar zeytinyagı # 2 adet sogan # tuz...Yazıyı Oku

İLİŞKİLİ YAZILAR

Balığı baharatlarla harmanlayan farklı bir lezzet

Balığı baharatlarla harmanlayan farklı bir lezzet

Balık tutkunlarının favori adresi Dardenia, yenilenen menüsüyle konuklarına farklı lezzet deneyimleri sunmayaYazıyı Oku

Erişteli Pilav

Erişteli Pilav

Malzemeler 2 su bardağı pirinç 1 su bardağı erişte 1 yemek kaşığı tereyağ 1 miktar sıvı yağ Tuz KarabibeYazıyı Oku

Evde Yoğurt Yapımı ve Püf Noktaları

Evde Yoğurt Yapımı ve Püf Noktaları

Yoğurdun evde yapılması ile ilgili tüm sorularınıza cevap bulacağınız Evde Yoğurt Yapımı ve Püf Noktaları başlYazıyı Oku

'Salata' tarifleriyle kışa formda girin

'Salata' tarifleriyle kışa formda girin

Yarattığı çekici biçim ve içeriklerle yemek kitabı yayıncılığında özel bir yer edinen Çekmece Yayınları tarafıYazıyı Oku

Mor Lahana Nasıl Saklanır?

Mor Lahana Nasıl Saklanır?

Kış mevsiminde vazgeçemediğim lezzetlerden biridir mor lahana…Bazen marul salatasında bazen de tek başına sıkYazıyı Oku

Dengeli beslenme ileri yaşlarda sağlığınızı korur!

Dengeli beslenme ileri yaşlarda sağlığınızı korur!

Geriatrik dönemde yeterli ve dengeli beslenme; hastalıklardan korunma, sağlığın iyileştirilmesi ve geliştirilmYazıyı Oku

Pazı Sapı Turşusu

Pazı Sapı Turşusu

pazı sapı turşusu tarifi: Önce pazı sapı turşusu için çok temiz bir şekilde pazı saplarını yıkayın. Sonra bütüYazıyı Oku

Bayat Ekmek Böreği

Bayat Ekmek Böreği

1.Adım: Ekmekleri küp şeklinde küçük küçük doğrayın. 2.Adım: Derin bir kabın içine yumurtaları, sütü, sıvıYazıyı Oku

Zeytinyağlı Pırasa Yemeği Tarifi

Zeytinyağlı Pırasa Yemeği Tarifi

Gözde kış sebzesinden yapılan Zeytinyağlı Pırasa Yemeği Tarifi, sayfamızda seyirlerinize hazır. Dilerseniz ilkYazıyı Oku

Lezzetli ve sağlıklı tavuğun sırrı

Lezzetli ve sağlıklı tavuğun sırrı

Menülerin her daim baştacı olan tavuk; uygun yöntemlerle, bekletilmeden pişirildiğinde hem sağlıklı hem de tadYazıyı Oku

FACEBOOK