Miske Restaurant’dan Yepyeni Tatlar

Miske Restaurant’dan Yepyeni Tatlar

Yazar :

Gurme yazılarıma başlama sebebim 2014 yılında Miske Restaurant’da yemiş olduğum Anteplim Kebap olmuştu. Anteplim Kebap, Özel karışım etler, kuzu eti, kaşar peyniri ile elde edilen karışım soslanmış lavaş arasına sarılarak üzerine sos, kaşar peyniri, taze fıstık ve tereyağı ile servis ediliyor. Lakin bu kelimeleri o zamanlar bir araya getiremiyecek kadar acemi olduğum için bir sebeble yolumu Miske Restaurant‘a çevirdim. İşte o gün işletme sahipleri Mahmut Kılınç ve Mehmet Kılınç ile tanışma imka...Yazıyı Oku

Miske Restaurant , Ananas Yatağında Kuzu Kebabı , Beğendili Kuzu Kebabı , Mahmut Kılınç , denizli

İLİŞKİLİ YAZILAR

Denizli Gezilecek Yerler: Denizli’de Ne Yenir?

Denizli Gezilecek Yerler: Denizli’de Ne Yenir?

Denizli gezilecek yerler hakkında fazla bilgi sahibi değildik. Çünkü Denizli ve Pamukkale ben en son 2 yaşındaYazıyı Oku

Tuana Tost’un Arkasındaki Başarılı Girişimci

Tuana Tost’un Arkasındaki Başarılı Girişimci

Denizli Gurme’ye ilk yazımızı Mart 2017’de yazmaya başladık. Sizlere Denizli’de yemek yiyebileceğiniz farklıYazıyı Oku

Zaza’nın Yerine Müptela Olabilirsiniz

Zaza’nın Yerine Müptela Olabilirsiniz

Çok değil Şubat 2017’de açılmış 3. Sanayi Sitesinde Zaza’nın Yeri… Ama saygın insanların mekanı olmuş… NuruYazıyı Oku

FACEBOOK