DÖKÜM TAVADA CIZ-BIZ SAKATAT TARİFİ

DÖKÜM TAVADA CIZ-BIZ SAKATAT TARİFİ

Yazar :

Bu gün  yine çok basit ve kolay bir yemek tarifimiz var. Sakatat sevenler  mutlaka bu tarifi denesin derim. Yanında herhangi bir zeytinyağlı yada garnitürle şip-şak hazırlayabileceğiniz nefis bir tarif. Özellikle acil durumlarda hemen döküm tavada pişirip ocaktan direk sofraya  sıcak sıcak servis edebileceğiniz  cız-bız sakatat tarifimizin  malzeme listesine  hemen bir göz atalım.  Gelsin listemiz... Malzemeler 2 ad.  kuzu böbreği1 ad. kuzu dalağı1 ad. kuzu yureği1 çorba kaşık sıvı...Yazıyı Oku

ızgara , et yemekleri

İLİŞKİLİ YAZILAR

FIRIN GÜVEÇ TARİFİ

FIRIN GÜVEÇ TARİFİ

Güveç her mevsim yapılan bol etli ve sebzeli yemeklere denir. Aslında toprak güveçlerde yapıldığı için bu adıYazıyı Oku

Sebzeli Fırın Kebabı Tarifi

Sebzeli Fırın Kebabı Tarifi

Konuk sayınızın fazla olduğu davet sofralarınız için denemenizi önerdiğimiz Sebzeli Fırın Kebabı Tarifi, videoYazıyı Oku

Kolay Kebap Tarifi

Kolay Kebap Tarifi

Kolay Kebap Tarifi ile hem enfes bir yemek hazırlayabilir hem de evde bayatlamış pide, ekmek ya da bazlamalarıYazıyı Oku

Ankara'ya Yeni Lezzet Durağı Cezzar Steakhouse

Ankara'ya Yeni Lezzet Durağı Cezzar Steakhouse

Ankara’ya yepyeni bir steak restorant açılmış gitmesek olmazdı. Ankara'da yeni yeni ilgi çekmeye başlayan et rYazıyı Oku

Mühürleme Nedir?

Mühürleme Nedir?

Son zamanlarda yiyeceklerin daha lezzetli yapılması ve farklı tat arayışları geleneksel besin işleme tekniklerYazıyı Oku

Sebzeli Et Haşlama

Sebzeli Et Haşlama

Malzemeler 500 gr. haşlamalık koyun eti 3 adet büyük patates 3 adet havuç 4 adet kuru soğan 1 diş sarımsaYazıyı Oku

Kavurma

Kavurma

Malzemeler Yarım Kiloya Yakın Et (But Kısmından) 3-4 Yemek Kaşığı Tereyağı Tuz-Karabiber Zerdeçal-Pul BibeYazıyı Oku

Sulu Köfte Nasıl Yapılır?

Sulu Köfte Nasıl Yapılır?

Köfte dediğimizde ilk aklımıza kuru köfte gelebilir. Benim aklıma ayrıca sulu köfte geldi. Bu nedenle bu tarifYazıyı Oku

FACEBOOK