Herse Nasıl Yapılır ?

Herse Nasıl Yapılır ?

Yazar :

Herse Yapılışı; Patlıcanları ve biberleri ocak üstünde ya da fırında içleri yumuşayana kadar közleyin. Közlediğimiz patlıcanları ve biberleri tabağa alalım. Sonra tabağı poşet içine geçirip 10 dakika bu şekilde bekletelim. Süre sonunda patlıcanların ve biberlerin kabuklarını soyalım. Patlıcanların 2-3 kat katladığımız havlu kağıt üzerine alıp suyunu alalım. Daha sonra patlıcanları küçük küçük doğrayıp servis tabağına alalım. Patlıcanların üzerine julyen veya halka doğradığımı...Yazıyı Oku

İLİŞKİLİ YAZILAR

Aşure Tarifi - Tam Kıvamında Tarif

Aşure Tarifi - Tam Kıvamında Tarif

Aşure tarifi Aşure o kadar bereketli ve yapması keyif veren bir tatlı ki anlatamam. Başında beklemeniz günlerYazıyı Oku

FIRINDA PATATES KEBABI TARİFİ

FIRINDA PATATES KEBABI TARİFİ

Fırın lezzetini doyasıya alacağınız Patates Kebabı Tarifi, Seyir Kafe sayfamızda videolu anlatımı ile hazırdırYazıyı Oku

En İyi 10 Ekonomik Yerli Şarap (2018)

En İyi 10 Ekonomik Yerli Şarap (2018)

Alkollü bir yemek programı veya arkadaşlar ile akşam planı yapıldığında içki olarak her zaman önceliğim şarapYazıyı Oku

Ocaklarda ateşin kontrolu sizde

Ocaklarda ateşin kontrolu sizde

Mutfaklara yeni bir soluk getiren Bosch Ev Aletleri’nin yeni nesil ocakları, Hodja Paşa Venue’de düzenlenen biYazıyı Oku

Reflü Hastaları Kahvaltıda Ne Yemelidir?

Reflü Hastaları Kahvaltıda Ne Yemelidir?

Eğer şiddetli asit reflüsü probleminiz varsa beslenmenizde önemli değişiklikler yapmanız gerekebilir. KahvaltıYazıyı Oku

Sonbahar hastalıklarından bu çaylar ile korunun

Sonbahar hastalıklarından bu çaylar ile korunun

Hava sıcaklıklarındaki ani düşüş ve güneşten yararlanma süremizin kısalmasıyla birlikte hastalıklara yakalanmaYazıyı Oku

GELELİM FASULYENİN FAYDALARINA

GELELİM FASULYENİN FAYDALARINA

Toplum olmanın gereklerindendir gelenekler. Tabi zamanla çoğu şey değişiyor ve gelenekler içinde bulunduğunuzYazıyı Oku

Mayasız Hamurdan Dereotlu Poğaça Tarifi

Mayasız Hamurdan Dereotlu Poğaça Tarifi

Pastane poğaçası lezzetinde ve geç bayatlayan Mayasız Hamurdan Dereotlu Poğaça Tarifi, sayfamızda beğenileriniYazıyı Oku

Lezzetli Aşure Yapmanın 5 Sırrı

Lezzetli Aşure Yapmanın 5 Sırrı

Aşurenin temel malzemesi buğdaydır. Lezzetli bir aşure için buğdayı doğru pişirmek ve özünün çıktığından eminYazıyı Oku

Közlenmiş Kırmızı Biber Turşusu

Közlenmiş Kırmızı Biber Turşusu

Közlenmiş kırmızı kapya biberleri çok ama çok seviyorum. Hele turşusuna bayılıyorum. Bu yüzden de bulduğum enYazıyı Oku

FACEBOOK