LOKANTALARİM

PROFİL
Lokantalarim

lokantalarim.net

Lokantalarim

Lokantaların incelenip izlenimlerin anlatıldığı bir blog

BLOG YAZILARI

Pideban Etiler

Pideban Etiler

Yazar : Lokantalarim

PideBan Etiler ise, açık ve net Giresun pidesi yapıyor. O bölgenin malzemesini kullanıyor, Görele’de bu iş nasYazıyı Oku

İNSANI ŞAŞIRTAN BİR LEZZET DURAĞI:FAUCHON İSTANBUL

İNSANI ŞAŞIRTAN BİR LEZZET DURAĞI:FAUCHON İSTANBUL

Yazar : Lokantalarim

Fauchon İstanbul diye yazdım, ama biliyorsunuz Fauchon Paris bunun doğrusu. 1886 senesinde Auguste Fauchon tarYazıyı Oku

Divan'ın Arzu Nesnesi: Maromi

Divan'ın Arzu Nesnesi: Maromi

Yazar : Lokantalarim

Daha önceki yazılarımı okuyanlar gayet iyi bilir: İtalyan mutfağı ile birlikte en sevdiğim mutfak uzakdoğu kökYazıyı Oku

Bistecca Steakhouse

Bistecca Steakhouse

Yazar : Lokantalarim

Etobur bir kardeşiniz olarak, Dersaadet’te et işi yapan lokantaların hepsini dolaşma iddiam devam ediyor sevgiYazıyı Oku

Spago Öğle Yemeği Menüsü

Spago Öğle Yemeği Menüsü

Yazar : Lokantalarim

Sevgili dostlar, The St. Regis Istanbul’daki Spago‘yu duymayan kalmamıştır sanırım. Efsanevi şef Wolfgang PuckYazıyı Oku

Yüksek Kaldırım'ın İncisi: Robin's Galata

Yüksek Kaldırım'ın İncisi: Robin's Galata

Yazar : Lokantalarim

Robin's Galata Yüksek Kaldırım'da küçük bir binanın terasında hizmet veren, Galata Kulesi, Sarayburnu manzarasYazıyı Oku

Cafe du Levant

Cafe du Levant

Yazar : Lokantalarim

Cafe du Levant, hafızamın silik dehlizlerine, 1994 senesinde ilk defa Creme Brulee yediğim lokanta olarak nakşYazıyı Oku

FACEBOOK