DENİZLİ GURME

PROFİL
Denizli Gurme

denizligurme.com

Denizli Gurme

Denizli'nin Yemek Kültürü ve Mekan Kılavuzu

BLOG YAZILARI

Yerim Seni Oreo

Yerim Seni Oreo

Yazar : Denizli Gurme

Bugün gelen bir basın bülteni ile heyecanlandım. Çünkü Google, yeni Android işletim sistemine en sevdiğim bisYazıyı Oku

Miske Restaurant’dan Yepyeni Tatlar

Miske Restaurant’dan Yepyeni Tatlar

Yazar : Denizli Gurme

Gurme yazılarıma başlama sebebim 2014 yılında Miske Restaurant’da yemiş olduğum Anteplim Kebap olmuştu. AntepYazıyı Oku

Tuana Tost’un Arkasındaki Başarılı Girişimci

Tuana Tost’un Arkasındaki Başarılı Girişimci

Yazar : Denizli Gurme

Denizli Gurme’ye ilk yazımızı Mart 2017’de yazmaya başladık. Sizlere Denizli’de yemek yiyebileceğiniz farklıYazıyı Oku

Zaza’nın Yerine Müptela Olabilirsiniz

Zaza’nın Yerine Müptela Olabilirsiniz

Yazar : Denizli Gurme

Çok değil Şubat 2017’de açılmış 3. Sanayi Sitesinde Zaza’nın Yeri… Ama saygın insanların mekanı olmuş… NuruYazıyı Oku

Denizli'nin Yeni Tatlısı "Otto Burger Künefe"

Denizli'nin Yeni Tatlısı "Otto Burger Künefe"

Yazar : Denizli Gurme

Otto Künefe, Gaziantep yöresinin Künefe yaklaşımını şimdi Denizli’ler ile tanıştırıyor. Açılmadan önce Otto KüYazıyı Oku

Kebab Yağlı Kızarmış Tavuk Hiç Yediniz Mi?

Kebab Yağlı Kızarmış Tavuk Hiç Yediniz Mi?

Yazar : Denizli Gurme

Denizli‘de yolunuz Bayramyeri tarafında İkinci Ticari Yol‘a düştüğünde burnunuz kızarmış tavukçuların kokusunuYazıyı Oku

Denizli’nin Ali Haydar’ı Ciğerci Nevzat Usta

Denizli’nin Ali Haydar’ı Ciğerci Nevzat Usta

Yazar : Denizli Gurme

Denizli’de sakatatı kokoreç olarak tüketiyorlar. Menülerinde ciğer bulunan mekanlar ana menülerine ek olarakYazıyı Oku

FACEBOOK