Defne Ağacı Yapraklı Şiş Kebabı

Defne Ağacı Yapraklı Şiş Kebabı

Yazar :

Âlâ koyun etinin kabaca tarafından küçük küçük kuşbaşı doğranılıp iki baş kadar da çentilmiş kuru soğan ve miktar-ı kâfi tuz ve baharat serpilerek güzelce ovuşturuldukta nihayet iki saat kadar terk edilmeli....Yazıyı Oku

İLİŞKİLİ YAZILAR

Hindistan Cevizli Kek (Cocostar Kek)

Hindistan Cevizli Kek (Cocostar Kek)

Yemek camiasının sık denenen unlu mamüllerinden Hindistan Cevizli Kek (diğer adıyla cocostar kek), bu haftanınYazıyı Oku

Tahinli Bursa Lokumu Nasıl Yapılır?

Tahinli Bursa Lokumu Nasıl Yapılır?

Nefis Bursa lokumu tarifini mutlaka verilen malzemeler ile denemenizi tavsiye ederim.Dışı kavrulmuş susamlı içYazıyı Oku

Kahvaltılık Simit Tava Tarifi

Kahvaltılık Simit Tava Tarifi

Kahvaltılık Simit Tava Tarifi ile sofranıza gelecek harika lezzeti çok seveceksiniz. Kolay ve pratik olarak haYazıyı Oku

Dolama Kadayıf

Dolama Kadayıf

Dolama kadayıf nasıl yapılır işte dolama kadayıf tarifi.... Malzemeler Bir buçuk kg kadayıf 750 gram tereYazıyı Oku

Pilavında Kıvam Tutturamayanlara Kameo Pirinç

Pilavında Kıvam Tutturamayanlara Kameo Pirinç

Duru Pirinç ailesinin yeni ürünü Kameo Pirinç, pilavda kıvam tutturamayanların imdadına yetişecek. 2014’ten buYazıyı Oku

Çikolotalı Aromatik Puding Tarifi

Çikolotalı Aromatik Puding Tarifi

Çikolotalı aromatik puding tarifi.... Malzemeler 150 gram bitter çikolata 100 gram tereyağı 1 su bardağıYazıyı Oku

Neden Kabak Çekirdeği Tüketmeliyiz?

Neden Kabak Çekirdeği Tüketmeliyiz?

Asla bir avuçla yetinemediğimiz kabak çekirdeğinin faydalarını biliyor musunuz? Kolesterol seviyelerini düşYazıyı Oku

En Güzel Kahvaltı Sunumları

En Güzel Kahvaltı Sunumları

Kahvaltı masası hazırlarken şık görünen bir masa olsun istiyorsanız bu içeriğimizi iyi inceleyin. Hafta sonu kYazıyı Oku

Ağızdaki Sarımsak Kokusu En Doğal Nasıl Giderilir?

Ağızdaki Sarımsak Kokusu En Doğal Nasıl Giderilir?

Eğer sarımsaklı bir şeyler yediyseniz, sonrasında nefesinizdeki sarımsak kokusundan dolayı mutlaka rahatsızlıkYazıyı Oku

Her Yemekten Sonra Yarım Çay Kaşığı Ksilitol!

Her Yemekten Sonra Yarım Çay Kaşığı Ksilitol!

Ksilitol, ağza alındığı zaman ağızda ferahlık hissinin oluşmasına neden olan ve tadı şekere çok benzeyen bir mYazıyı Oku

FACEBOOK