Limon Soslu Ananaslı Bahar Serinliği

Limon Soslu Ananaslı Bahar Serinliği

Yazar :

Malzemeler : * Yarım pasta keki * 1 ananas * 1 poşet toz şanti * 1 su b. süt * 1 paket labne peyniri Sosu için: * 2 su b. limonata * 1 çorba k. nişasta Hazırlanışı : İlk olarak anansın kabuklarını soyun.Ananası küp olarak kesin.Bir karıştırma kabına 1 poşet toz şantiyi alın...Yazıyı Oku

İLİŞKİLİ YAZILAR

Düdüklü Tencerede Etli Kuru Fasulye Tarifi

Düdüklü Tencerede Etli Kuru Fasulye Tarifi

Düdüklü Tencerede Etli Kuru Fasulye Tarifi ile Türk Mutfağı' nın bu çok özel yemeğini kolay ve pratik bir şekiYazıyı Oku

Fıstık Ezmesinin Sağlığa Faydaları

Fıstık Ezmesinin Sağlığa Faydaları

Fıstık ezmesi, vücut geliştirme camiasında temel bir besin kaynağıdır ve bu önemi lezzetli olduğu için sahip dYazıyı Oku

Terbiyeli Dana Haşlama

Terbiyeli Dana Haşlama

Terbiyeli Dana Haşlama uzun zamandır aklımda olan bir tarifti. Hafta sonu evde kalma planım olunca yapmaya karYazıyı Oku

Avokadolu Meksika Fasulyesi Salatası Tarifi

Avokadolu Meksika Fasulyesi Salatası Tarifi

Benim dönem dönem öğle yemeğinde her gün yediğim yemekler olur. Yani bir şeye bir takılırım, aylarca neredeyseYazıyı Oku

Bitter Çikolatalı Fıstıklı Helva

Bitter Çikolatalı Fıstıklı Helva

İster helva deyin, ister bisküvi pastası ama bitter çikolatalı fıstıklı helva tarifimi mutlaka deneyin! BitterYazıyı Oku

Bir Avusturya Yılbaşı Klasiği Linzer Kurabiye

Bir Avusturya Yılbaşı Klasiği Linzer Kurabiye

Yılbaşı yaklaşırken bu nefis kurabiyeyi hazırlamak istemez misiniz? Avusturya'ya ait bu geleneksel yılbaşı kuYazıyı Oku

Mutluluğun Yolu Dengeli Beslenmeden Geçiyor

Mutluluğun Yolu Dengeli Beslenmeden Geçiyor

Sabri Ülker Vakfı, dünyanın en köklü beslenme topluluklarından İngiliz Beslenme Vakfı’nın (BNF) 50. yıldönümüYazıyı Oku

Kızarmış Soslu Tavuk Yanında Kürt Pilavı Tarifi

Kızarmış Soslu Tavuk Yanında Kürt Pilavı Tarifi

Tavuk ve pilav her şekilde birbirine yakışan müthiş bir ikili. Kürt pilavı lezzetli dokunuşu ile kızartılmış tYazıyı Oku

Yiyeceklerin Besin Değerini Korumak

Yiyeceklerin Besin Değerini Korumak

Sağlıklı beslenmenin ilk kuralı yiyecekleri doğru yöntemlerle tüketime hazırlamaktır. Enplus Mağazaları tarafıYazıyı Oku

Şifalı bitkiler ve faydaları nelerdir ?

Şifalı bitkiler ve faydaları nelerdir ?

GRİP Satsuma: (Küçük portakal) İçerdiği folik asit ve C vitamini sayesinde öksürüğü ve kanlı tükürükleri keYazıyı Oku

FACEBOOK