İrmik Mantolu Parmak Tatlısı

İrmik Mantolu Parmak Tatlısı

Yazar :

Ön hazırlık olarak şerbetimizi hazırlayalım ve soğumaya bırakalım. Şerbetimizin çok kıvamlı olmasına gerek yok, kaynadıktan sonra 2-3 dakika yeterli olacaktır. İrmik hariç diğer malzemelerimizi karıştıralım, yeteri kadar un ilave ederek kulak memesi yumuşaklığında bir hamur elde edelim. Hazırladığımız hamurdan ceviz büyüklüğünde parçalar alıp elimizde uzun parmak şeklinde yapıp irmiğe bulayalım ve fırın tepsisine yerleştirelim.175 derecelik fırında kızarana kadar pişirelim. Fırından çıkardığımız...Yazıyı Oku

İLİŞKİLİ YAZILAR

ÜÇ RENKLİ NEFİS BÖREK TARİFİ (Video)

ÜÇ RENKLİ NEFİS BÖREK TARİFİ (Video)

Hadi bugün veya yarın nefis bir börek yapalım. Kahvaltıya veya misafire ya da çocuklar okuldan gelince yiyecekYazıyı Oku

Bülbül Yuvası Tatlısı Tarifi

Bülbül Yuvası Tatlısı Tarifi

Görünümü ve lezzeti ile fark yaratacak Bülbül Yuvası Tatlısı Tarifi, tüm ayrıntılarını takip edebileceğiniz viYazıyı Oku

Ezmeli tavuk tarifi

Ezmeli tavuk tarifi

Tavuk seviyor musunuz bugün ezmeli tavuk tarifi var ezmeli tavuk tavuk yemeği sevenlere hep aynı tavuk yemeğiYazıyı Oku

Yumurtalı pırasa kavurması tarifi (Zeytinyağlı)

Yumurtalı pırasa kavurması tarifi (Zeytinyağlı)

Zeytinyağı ile yapılan iki farklı pırasa yemeğinin yapılışını sizin için tek bir videoda birleştirdim. Ben şahYazıyı Oku

Katmer Poğaça

Katmer Poğaça

Katmer Poğaça mayalı ve şekli itibarı ile bu ismi verdim. Çok pratik ve lezzetli deneyin mutlaka beğeneceksiniYazıyı Oku

İtalyan konukseverliğiyle ağırlayan Mezzaluna

İtalyan konukseverliğiyle ağırlayan Mezzaluna

Hizmet vermeye başladığı günden bu yana misafirlerini İtalyan konukseverliğiyle ağırlayan Mezzaluna, İtalyan OYazıyı Oku

Bodrum’da 7 Harika Lezzet Durağı

Bodrum’da 7 Harika Lezzet Durağı

Arkadaşlarım bilir yemek yemeyi severim. Tamam bazen abartıyorum her yeni tada karşı merak duygumu engelleyemiYazıyı Oku

YUMURTALI ISPANAK YEMEĞİ (MİSKET KÖFTELİ)

YUMURTALI ISPANAK YEMEĞİ (MİSKET KÖFTELİ)

Malzemeler 2 bağ ıspanak1 ad.kuru soğan3 ad.yumurtayarım çay bardak sıvıyağtuzKötesi için 250 gr.kıyma1Yazıyı Oku

Pasta Görünümünde Yağlama Tarifi

Pasta Görünümünde Yağlama Tarifi

Pasta görünümünde yağlama Kayseri Yağlaması veya Şebit olarak da bilinir. Biraz zahmetli ve vakit alan bir tarYazıyı Oku

EDİRNE VE LEZZETLERİ İZMİR 3.ULUSLAR ARASI GASTRON

EDİRNE VE LEZZETLERİ İZMİR 3.ULUSLAR ARASI GASTRON

3.Uluslararası Gastronomi Turizmi Kongresi, 7-9 Aralık 2017 tarihleri arasında fuarizmir’de, TRAVEL TURKEY İZMYazıyı Oku

FACEBOOK