Kıymalı Akıtmayı Birde Böyle Deneyin

Kıymalı Akıtmayı Birde Böyle Deneyin

Yazar :

Hamur için tereyağı dışındaki tüm malzemeyi çukur bir kaba alın. İyice çırpın. Bir parça margarini veya tereyağını yapışmaz yüzeyli tavaya alıp eritin. Yarım kepçe dolusu harcı tavaya dökün. Tavanın her yerine eşit dağılması için tavayı hafifçe sallayın. Hamur göz göz olup her tarafı pişince diğer tarafını çevirip aynı şekilde pişirin.........Yazıyı Oku

İLİŞKİLİ YAZILAR

Ezmeli tavuk tarifi

Ezmeli tavuk tarifi

Tavuk seviyor musunuz bugün ezmeli tavuk tarifi var ezmeli tavuk tavuk yemeği sevenlere hep aynı tavuk yemeğiYazıyı Oku

Katmer Poğaça

Katmer Poğaça

Katmer Poğaça mayalı ve şekli itibarı ile bu ismi verdim. Çok pratik ve lezzetli deneyin mutlaka beğeneceksiniYazıyı Oku

Kansere karşı hurma dopingi

Kansere karşı hurma dopingi

Varlığı sekiz bin senedir bilinen hurma, güçlü bir antioksidan ve hücre yenileyici oluşuyla tam bir kanser barYazıyı Oku

Ev Yapımı Fıstık Ezmesi

Ev Yapımı Fıstık Ezmesi

Günümüzde artık mümkün olduğu kadar organik ürünler tüketme çabasındayız.Marketlerde satılan hazır katkılı ürüYazıyı Oku

Ispanaklı Üsküp Böreği Tarifi, Nasıl Yapılır ?

Ispanaklı Üsküp Böreği Tarifi, Nasıl Yapılır ?

Malzemeler 1 su bardağı su 1 çay bardağı sıvı yağ 1 su bardağı yoğurt 1 çay kaşığı kabartma tozu 1 çay kaYazıyı Oku

ISPANAKLI KİŞ TARİFİ

ISPANAKLI KİŞ TARİFİ

Ispanak harika bir sebze. Hem yararlı hem de genelde herkesin çok sevdiği bir sebze. Yemeği, böreği, çorbası yYazıyı Oku

Bir fincan papatya çayı alır mısınız?

Bir fincan papatya çayı alır mısınız?

Birçok kişi papatya çayının saç rengini açmak için kullanıldığını biliyor, oysa sağlık açısından çok fazla fayYazıyı Oku

Zeytinyağlı Kereviz Nasıl Yapılır

Zeytinyağlı Kereviz Nasıl Yapılır

Kış sebzeleri bize çok fazla seçenek sunmuyor fakat biz bir sebzeden birçok çeşit yemek yapabiliriz. Benim çeşYazıyı Oku

100 kişiden biri bu hastalığa sahip ama bilmiyor

100 kişiden biri bu hastalığa sahip ama bilmiyor

Çölyak hastalığı özellikle buğday, arpa ve çavdarda bulunan "gluten" maddesine karşı ortaya çıkan, ömür boyu sYazıyı Oku

Hangi Besini Ne Zaman Tüketmeliyiz?

Hangi Besini Ne Zaman Tüketmeliyiz?

Doğru besinleri doğru zamanda tüketmek hem hastalıklardan koruyor hem de kilo almayı engelliyor. Liv HospiYazıyı Oku

FACEBOOK