Besinleri Pişirmenin Doğru Usulü

Besinleri Pişirmenin Doğru Usulü

Yazar :

Yemek pişirirken, besinlerin değerlerini korumak gerekiyor. Detaylar mı? Buyrun, okuyun ve uygulayın. Pişirdiğiniz sebzeleri mümkün olduğu kadar çabuk tüketin. Gün geçtikçe, sebzenin vitamini azalır. Sebze pişirirken, tencereye çok fazla su koymamalısınız....Yazıyı Oku

İLİŞKİLİ YAZILAR

TARHANA ÇORBASI NASIL YAPILIR?

TARHANA ÇORBASI NASIL YAPILIR?

TARHANA ÇORBASI TARİFİ Malzemeler: 1 Su Bardağı Toz Tarhana 7,5 su bardağı sıcak et suyu (1 adet et su tablYazıyı Oku

ISPANAKLI BÖREK VE BÖREK SOSU

ISPANAKLI BÖREK VE BÖREK SOSU

Sosundan dolayı durdukça yumuşayan kurumayan börek. Ispanak böreği zaten çok set olmaz durdukça yumuşar fakatYazıyı Oku

Tavuk Suyuna Yoğurt Çorbası

Tavuk Suyuna Yoğurt Çorbası

Türk Mutfağının bu klasik çorbasını kim sevmez. Gripten yattığım şu günlerde mümkün olduğunca yediklerime özenYazıyı Oku

Üç çikolatalı cevizli brownie tarifi

Üç çikolatalı cevizli brownie tarifi

Ceviz kalp ve kemik sağlığını korur, kilo kontrolüne yardımcı olur. ;) Üç çikolatalı cevizli brownie tarifiYazıyı Oku

Mantarlı Karnıyarık Tarifi

Mantarlı Karnıyarık Tarifi

Hafif sıcak günlerde yenilecek ve ekmek batırabileceğiniz nefis bir yemektir karnıyarık. Patlıcan bostandan, kYazıyı Oku

AZICIK DA BUNU TANIYALIM: PİRİNÇ

AZICIK DA BUNU TANIYALIM: PİRİNÇ

Türk mutfağının herhalde en çok kabul gören yemeğidir pilav. Yani demek istediğim pek tartışılan bir konu değiYazıyı Oku

KUDRET NARI NASIL HAZIRLANIR

KUDRET NARI NASIL HAZIRLANIR

Kudret narı şekil itibarıyla baktığımızda çevremizde gördüğümüz meyvelerden oldukça farklıdır. Olgunlaşmış halYazıyı Oku

KEFİR MAYALAMA VE KEFİR HALKKINDA

KEFİR MAYALAMA VE KEFİR HALKKINDA

Kefir hakkında yazılanlar çizilenler,konuşulanlar hep olumlu yönde...Bana doktorumun kemik erimesi için önerdiYazıyı Oku

TİRAMİSU PASTA TARİFİ

TİRAMİSU PASTA TARİFİ

Tiramisu Pasta Tarifi ile çay ve kahve keyiflerinize eşlik edecek, pastane lezzetini aratmayacak enfes bir ikrYazıyı Oku

PİSSİK YUMACI (EN PRATİK YEMEK)

PİSSİK YUMACI (EN PRATİK YEMEK)

Doğu yöresinde sıkça yapılan ve daha çok öğlen saatlerinde hazırlanması pratik olan bu yemeğin bir de öyküsü vYazıyı Oku

FACEBOOK