İncirli Pasta Nasıl Yapılır?

İncirli Pasta Nasıl Yapılır?

Yazar :

İlk olarak pötibör bisküvileri un haline getirip, kakao ve tarçınla karıştıralım. Ayrı bir kapta eritilmiş margarini 2 yemek kaşığı soğuk suyla yoğuralım. İlk hazırladığımız karışıma margarini ekleyerek biraz daha karıştıralım ve kalp şeklindeki tart kalıbına elimizle bastırarak yayalım.Buzdolabında 20 dakika bekletelim. Bu arada vanilyalı pudingi, paketin üzerindeki tariften 1 bardak eksik sütle pişirip, miksere alalım...Yazıyı Oku

İLİŞKİLİ YAZILAR

ALTIN SÜT-ZERDEÇAL SÜT KARIŞIMI

ALTIN SÜT-ZERDEÇAL SÜT KARIŞIMI

Doğuda çok uzun yıllardır tedavi amaçlı kullanılan zerdeçal , doğanın bir mucizesi Doğadaki iyileştirici özeYazıyı Oku

NEFİS KOL BÖREĞİ TARİFİ VE PÜF NOKTALARI

NEFİS KOL BÖREĞİ TARİFİ VE PÜF NOKTALARI

Börekçi geldi haaanımmm... Taze böreğim var. Yiyen memnun yemeyen bin pişmannnn... 😁 Üst tarafı çıtırYazıyı Oku

SÜTLÜ HAVUÇ ÇORBASI

SÜTLÜ HAVUÇ ÇORBASI

İşte size hiç düşünmeden misafirlerinize ya da ev halkına yapabileceğiniz enfes bir çorba.....SÜTLÜ HAVUÇ ÇORBYazıyı Oku

Domates Soslu Fasulye Salatası Tarifi

Domates Soslu Fasulye Salatası Tarifi

Yaz sebzelerinden biri olan taze fasulye, sebze sevenlerin olmazsa olmazları arasında yer alıyor. Taze fasulyeYazıyı Oku

Köri Baharatlı Tavuk Yemeği Tarifi

Köri Baharatlı Tavuk Yemeği Tarifi

Özel lezzeti ile fark yaratacağınız Köri Baharatlı Tavuk Yemeği Tarifi, videolu anlatımıyla Seyir Kafe sayfamıYazıyı Oku

Kuru Meyveli Kek Tarifi

Kuru Meyveli Kek Tarifi

Enfes tatların bir araya geldiği Kuru Meyveli Kek Tarifi, Evdeki Pastane sayfamızda beğenilerinize sunulmuşturYazıyı Oku

Tavuklu Nohutlu Bulgur Pilavı

Tavuklu Nohutlu Bulgur Pilavı

Malzemeler 2 Su Bardağı İri Pilavlık Bulgur 2-3 Adet Domates 1 Su Bardağı Haşlanmış Nohut Yarım Paket KalçYazıyı Oku

İtalyan Mutfağı: Risotto, Porcini Mantarı, Bonfile

İtalyan Mutfağı: Risotto, Porcini Mantarı, Bonfile

İtalyan Mutfağı Pek çoğumuz italyanca bilmemekteyiz fakat yemeklerini çok severiz. Bu durum da dili ve kültYazıyı Oku

Pepeçura (laz üzümü muhallebisi)

Pepeçura (laz üzümü muhallebisi)

Harika bir kokusu,tadı ve rengi var. Laz üzümü ya da adesa da denilen kokulu bir kara üzüm cinsinden yapılıyoYazıyı Oku

Salyangoz ( Girit Usulü )

Salyangoz ( Girit Usulü )

Daha önceki yazımda’da bahsettiğim gibi … Gerçekten salyangoz seven biri olarak vazgeçilmezlerim arasında giriYazıyı Oku

FACEBOOK