Çerkez Tavuğu Tarifine Buyrun

Çerkez Tavuğu Tarifine Buyrun

Yazar :

1- Tavuğu 1 litre suda tuz ekleyerek yaklaşık 20 dakika haşlayın. Haşlanan tavukları sudan süzgeç yardımıyla çıkarın. Eğer kemikli tavuk haşladıysanız kemiklerinden sıyırın ve ince ince didikleyin. 2- Bayat ekmek dilimlerini tavuğu haşladığınız suda ıslatın. Ceviz içlerini ve sarımsakları iyice dövün (iste göre rendenin küçük tarafı ile rendeleyebilirsiniz...Yazıyı Oku

İLİŞKİLİ YAZILAR

Bayrama Özel Sadrazam lokumu

Bayrama Özel Sadrazam lokumu

Oktay ustadan nefis bir tarif daha Görünüşüyle ye beni diyen tarifimize Malzemelerinden başlayalım MalzemelerYazıyı Oku

Kavurmalı Patlıcan Tarifi

Kavurmalı Patlıcan Tarifi

Eskilerden Osmanlı Mutfağından günümüze gelen bir çok yemek var. Bazıları hala çok fazla yapılıyor. Bazıları iYazıyı Oku

Protein Tüketin Tansiyondan Korunun

Protein Tüketin Tansiyondan Korunun

Yüksek tansiyon Türkiye'de her üç kişiden birini etkiliyor. Tansiyon hastalarını uyaran Herbalife Beslenme DanYazıyı Oku

Kolay Makarna Böreği Tarifi

Kolay Makarna Böreği Tarifi

Fırın kullanmadan tavada pişirerek hazırlanan Kolay Makarna Böreği Tarifi, Seyir Kafe sayfamızda videolu anlatYazıyı Oku

Hazır Yufkadan Zarf Böreği Tarifi

Hazır Yufkadan Zarf Böreği Tarifi

Yapımı kolay lezzeti harika Hazır Yufkadan Zarf Böreği Tarifi, Evdeki Pastane sayfamızda videolu ve yazılı anlYazıyı Oku

Halsizliğe Çare: Siyah Sarımsak

Halsizliğe Çare: Siyah Sarımsak

Mısırlıların piramitleri inşa ederken enerjilerini yükseltmek ve hastalıklardan korunmak için sarımsak kullandYazıyı Oku

Evde Lor Peyniri Nasıl Yapılır?

Evde Lor Peyniri Nasıl Yapılır?

Lor peyniri böreklerde muhteşem olur. Bazı markaların hazır lor peynirleri olduğu gibi isterseniz ihtiyacınızYazıyı Oku

Hızlı Yağ Yakmayı Sağlayan Detoks Diyeti

Hızlı Yağ Yakmayı Sağlayan Detoks Diyeti

Yanlış yapılan detoks diyetleri vücutta kalıcı hasarlara sebep olabiliyor Günümüzün popüler beslenme trendlYazıyı Oku

Şakşuka Tarifi

Şakşuka Tarifi

Şakşuka, Arapça kökenli bir kelime olup karışım demekmiş. Patlıcanlar ve Domatesler biraz daha yenilebilir forYazıyı Oku

El Açması Baklava

El Açması Baklava

Bugün sizlerle mutfağımızın sultanlarından birini paylaşacağım. BAKLAVA 🙂 hem de ev yapımı, el yapımı… ÇYazıyı Oku

FACEBOOK