Borani Tarifi Buyrun

Borani Tarifi Buyrun

Yazar :

Tencere içerisine eti almadan önce biraz sıvıyağ alıyoruz. Ardından etimizi de alıp kavuruyoruz. Nohutlarımız iyice haşlıyoruz ve tencereye ekliyoruz. Üzerine yarım bardak kadar sıcak su ekliyoruz. Bu şekilde pişerken biz kıymamızı bir kap içerisine alıyoruz. Üstüne un,bulgur ve baharatları alalım. Yoğurmaya başlayalım. Bilye büyüklüğünde köfteler...Yazıyı Oku

İLİŞKİLİ YAZILAR

Cevizli Biber

Cevizli Biber

Çeşnili biber ezmesi Anadolu ve Ortadoğu mutfağının sevilen bir eşlikçisi. En çok kahvaltılık sos olarak kullYazıyı Oku

Karbonatlı Kolay Poğaça Tarifi

Karbonatlı Kolay Poğaça Tarifi

Annelerimizin yaptıklarına çok benzeyen mayasız hamurdan hazırlanan Karbonatlı Kolay Poğaça Tarifi, videolu veYazıyı Oku

Mercimek Çorbası Tarifi

Mercimek Çorbası Tarifi

Lokanta lezzetini mutfağınıza ve sofranıza taşıyacak Mercimek Çorbası Tarifi, tüm ayrıntılarını sesli olarak iYazıyı Oku

Sosisli Kuru Fasulye

Sosisli Kuru Fasulye

Malzemeler 200 gr kırmızı fasulye 300 gr beyaz fasulye 1 kaşık salça 2 domates (kabuğu soyulmuş) 2 kaşıkYazıyı Oku

Keşkek

Keşkek

Merhaba yine yöresel bir tarifle karşınızdayım. Bir çok yemek gibi bu da her memlekette farklı şekillerdeYazıyı Oku

Yağsız Sünger Kek ( Yağsız Pasta Tabanı)

Yağsız Sünger Kek ( Yağsız Pasta Tabanı)

Sünger kek her tür kremayla kullanılabilecek, dokusu ve yüksekliği pastada kullanmaya gayet uygun bir pasta taYazıyı Oku

Kolay Kilo Verme Önerileri

Kolay Kilo Verme Önerileri

Aç kalmadan zayıflama mümkün! Kilo vermek isteyenlerin en büyük sorunu aç kalma korkusu. Peki aç kalmadan zayYazıyı Oku

Gül Armutlu Tartoletler

Gül Armutlu Tartoletler

Tartolet dediğimizde illa aklınıza çilek, frambuaz böğürtlen gibi taze meyvelerle yapılan mini tartlar gelmesiYazıyı Oku

Damat Böreği Tarifi

Damat Böreği Tarifi

Damat böreği tarifi.... Damat böreği tarifi... Damat böreği nasıl yapılır börek çeşitlerinden bir tanesi damaYazıyı Oku

Buğdaylı Karalahana Sarması

Buğdaylı Karalahana Sarması

Karalahana yapraklarını 1 çay kaşığı tuz ilave edilmiş suda haşlayıp süzün. Bulguru geniş bir kaba alıp üzerinYazıyı Oku

FACEBOOK