Ev Usulu Kebap (Yoğurtlu)

Ev Usulu Kebap (Yoğurtlu)

Yazar :

Bir kap içerisine yağ alalım üzerine de soğan, limon suyu, kekik ilave edelim ve karıştıralım. Etimizi de katıp karıştırmaya devam edelim. Üstünü kapatalım ve buzdolabına bırakalım. Altı saat kadar bekletelim. Pişirmeye başlamadan yaklaşık iki saat önce dolaptan çıkarabiliriz. Izgaramızı yakalım. Şişleri yıkıyalım ve yağlayalım. Etleri şişlere pay edeli...Yazıyı Oku

İLİŞKİLİ YAZILAR

Gül Armutlu Tartoletler

Gül Armutlu Tartoletler

Tartolet dediğimizde illa aklınıza çilek, frambuaz böğürtlen gibi taze meyvelerle yapılan mini tartlar gelmesiYazıyı Oku

Yağsız Sünger Kek ( Yağsız Pasta Tabanı)

Yağsız Sünger Kek ( Yağsız Pasta Tabanı)

Sünger kek her tür kremayla kullanılabilecek, dokusu ve yüksekliği pastada kullanmaya gayet uygun bir pasta taYazıyı Oku

Cevizli Biber

Cevizli Biber

Çeşnili biber ezmesi Anadolu ve Ortadoğu mutfağının sevilen bir eşlikçisi. En çok kahvaltılık sos olarak kullYazıyı Oku

Keşkek

Keşkek

Merhaba yine yöresel bir tarifle karşınızdayım. Bir çok yemek gibi bu da her memlekette farklı şekillerdeYazıyı Oku

Karbonatlı Kolay Poğaça Tarifi

Karbonatlı Kolay Poğaça Tarifi

Annelerimizin yaptıklarına çok benzeyen mayasız hamurdan hazırlanan Karbonatlı Kolay Poğaça Tarifi, videolu veYazıyı Oku

Sosisli Kuru Fasulye

Sosisli Kuru Fasulye

Malzemeler 200 gr kırmızı fasulye 300 gr beyaz fasulye 1 kaşık salça 2 domates (kabuğu soyulmuş) 2 kaşıkYazıyı Oku

Kolay Kilo Verme Önerileri

Kolay Kilo Verme Önerileri

Aç kalmadan zayıflama mümkün! Kilo vermek isteyenlerin en büyük sorunu aç kalma korkusu. Peki aç kalmadan zayYazıyı Oku

Mercimek Çorbası Tarifi

Mercimek Çorbası Tarifi

Lokanta lezzetini mutfağınıza ve sofranıza taşıyacak Mercimek Çorbası Tarifi, tüm ayrıntılarını sesli olarak iYazıyı Oku

Kivili Muzlu Çikolatalı Pasta

Kivili Muzlu Çikolatalı Pasta

Pastayı sevmeyen yoktur diye düşünüyorum. Çikolatalı, meyveli, kestaneli bir sürü çeşit arasından herkesin terYazıyı Oku

Buğdaylı Karalahana Sarması

Buğdaylı Karalahana Sarması

Karalahana yapraklarını 1 çay kaşığı tuz ilave edilmiş suda haşlayıp süzün. Bulguru geniş bir kaba alıp üzerinYazıyı Oku

FACEBOOK