Afyon Bükmesi Börek Tarifi

Afyon Bükmesi Börek Tarifi

Yazar :

Unu tuz ve su ile kıvam alana kadar yoğurun. Hamurun kıvamı önemlidir. Ele yapışmaması gerekiyor. Bu işlem yorucu bir işlem olabilir ama en zor kısmını atlatmış olacaksınız. Hamur hazır olunca iki parçaya ayırın. İki parçayı da oklava yardımıyla açın. Parçalardan birini yağlayıp katlayın. Parçanın arası yağlı olmalı. Sonra dolapta dinlendirin. İkinci parçayı da açın. Bu parçanın arasına da dolapta ki parçayı koyun katlayın. İç içe karelerin oluşması gerekiyor. Bu hazırladığınız...Yazıyı Oku

İLİŞKİLİ YAZILAR

Gül Armutlu Tartoletler

Gül Armutlu Tartoletler

Tartolet dediğimizde illa aklınıza çilek, frambuaz böğürtlen gibi taze meyvelerle yapılan mini tartlar gelmesiYazıyı Oku

Mercimek Çorbası Tarifi

Mercimek Çorbası Tarifi

Lokanta lezzetini mutfağınıza ve sofranıza taşıyacak Mercimek Çorbası Tarifi, tüm ayrıntılarını sesli olarak iYazıyı Oku

Kolay Kilo Verme Önerileri

Kolay Kilo Verme Önerileri

Aç kalmadan zayıflama mümkün! Kilo vermek isteyenlerin en büyük sorunu aç kalma korkusu. Peki aç kalmadan zayYazıyı Oku

Cevizli Biber

Cevizli Biber

Çeşnili biber ezmesi Anadolu ve Ortadoğu mutfağının sevilen bir eşlikçisi. En çok kahvaltılık sos olarak kullYazıyı Oku

Keşkek

Keşkek

Merhaba yine yöresel bir tarifle karşınızdayım. Bir çok yemek gibi bu da her memlekette farklı şekillerdeYazıyı Oku

Sosisli Kuru Fasulye

Sosisli Kuru Fasulye

Malzemeler 200 gr kırmızı fasulye 300 gr beyaz fasulye 1 kaşık salça 2 domates (kabuğu soyulmuş) 2 kaşıkYazıyı Oku

Karbonatlı Kolay Poğaça Tarifi

Karbonatlı Kolay Poğaça Tarifi

Annelerimizin yaptıklarına çok benzeyen mayasız hamurdan hazırlanan Karbonatlı Kolay Poğaça Tarifi, videolu veYazıyı Oku

Yağsız Sünger Kek ( Yağsız Pasta Tabanı)

Yağsız Sünger Kek ( Yağsız Pasta Tabanı)

Sünger kek her tür kremayla kullanılabilecek, dokusu ve yüksekliği pastada kullanmaya gayet uygun bir pasta taYazıyı Oku

Avakado Severler Buraya:Avacado Show Amsterdam

Avakado Severler Buraya:Avacado Show Amsterdam

Yaklaşık iki ay önce eater.com’da Amsterdam’ın De Pijp semtinde her yemeğin avokado ile yapılacağı The AvocadoYazıyı Oku

Buğdaylı Karalahana Sarması

Buğdaylı Karalahana Sarması

Karalahana yapraklarını 1 çay kaşığı tuz ilave edilmiş suda haşlayıp süzün. Bulguru geniş bir kaba alıp üzerinYazıyı Oku

FACEBOOK