Anneminelinden Un Çorbası

Anneminelinden Un Çorbası

Yazar :

Malzemeler: * 2 yemek kaşığı dolu dolu beyaz un * 2 yemek kaşığı tereyağ veya sıvıyağ * 1,5 litre etsuyu * Üzeri için 1 kaşık yağ * 1 tatlı kaşığı pul biber Yapılışı: Unu büyük bir tencerede yağ ile iyice kavurduktan sonra üzerine etsuyunu ilave edip, devamlı karıştırarak pişirin. Pişince servis sırasında üzerine biberli yağ dökün ve sıcak sıcak servis yapın. Afiyet Şeker Olsun.... NOT: * Un çorbalarında yağ miktarı biraz fazla olursa daha lezzetli olur. * Unun iyice kavrulması...Yazıyı Oku

İLİŞKİLİ YAZILAR

Limonlu Karidesli Spagetti Tarifi

Limonlu Karidesli Spagetti Tarifi

Deniz ürünlerini makarna tarifleri ile birleştirmeyi seviyorsanız işte size göre bir tarif diyebilirim. TarifiYazıyı Oku

Pepeçura (Rizelilerin Sütlacı)

Pepeçura (Rizelilerin Sütlacı)

Yöresel lezzetlerden biri olan pepeçura tarifi ile tanıştıralım sizi. Doğu Karadenize has bir tatlı olan pepeYazıyı Oku

KAKAOLU SÜT BURGER TARİFİ TAVADA NASIL YAPILIR?

KAKAOLU SÜT BURGER TARİFİ TAVADA NASIL YAPILIR?

Kakaolu süt burger marketlerde hazır olarakta satılan çocukların çok sevdiği tatlı bir yiyecektir. Sizlerde evYazıyı Oku

İFTAR MENÜSÜ ÖNERİLERİM

İFTAR MENÜSÜ ÖNERİLERİM

Yine lezzetli ve kolayca hazırlayabileceğiniz bir iftar menüsü ile karşınızdayım. Menüde Yoğurt Çorbası, FırınYazıyı Oku

Çıtır Patates Mantısı Tarifi

Çıtır Patates Mantısı Tarifi

Kolay ve pratik bir yemek hazırlayacağınız Çıtır Patates Mantısı Tarifi, sayfamızda beğenilerinize sunulmuşturYazıyı Oku

Neden Ramazan'da Yenir? | Güllaç Tarifi

Neden Ramazan'da Yenir? | Güllaç Tarifi

Güllaç Tarifi Görüntüsü adeta gelinlik gibi, görenleri kendine hayran bırakan bir tatlı. Güllaç tarifi ile buYazıyı Oku

Kadayıflı Paşa Sarması

Kadayıflı Paşa Sarması

Malzemeleri 400 gr. kavrulmuş kadayıf ( Aslında sarma için 300 gr. yeterli geliyor,fakat kavrulmuşYazıyı Oku

Nohutlu Tarhana Çorbası Tarifi

Nohutlu Tarhana Çorbası Tarifi

Ramazan ayı için güzel bi tarif denemek istiyor iseniz bu tarifimiz tam size uygun bir tarif. Klasik tarhanaYazıyı Oku

Fırında Garnitürlü Tavuk

Fırında Garnitürlü Tavuk

Fırında garnitürlü tavuk, yapımı çok kolay olan nefis bir tariftir. Tam bir ana yemek kadar doyurucu, beşamelYazıyı Oku

BALLI RUS PASTASI (MEDOVİK PASTA)

BALLI RUS PASTASI (MEDOVİK PASTA)

Malzemeler: 3 tane yumurta 120 gram margarin 1 çay bardağı kadar şeker 3 çorba kaşığı bal 1,5 paket kabaYazıyı Oku

FACEBOOK