İftar Sofrası 19 "Mutfak Gazetesi"

İftar Sofrası 19 "Mutfak Gazetesi"

Yazar :

iftar sofralarınız için on dokuzuncu gün önerilerimiz. tariflere gitmek için yemek isimlerine tıklamanız yeterli http://www.mutfakgazetesi.com/#ixzz2aF8VLfLe...Yazıyı Oku

İLİŞKİLİ YAZILAR

Fırında Sebze Kızartmanın Püf Noktaları

Fırında Sebze Kızartmanın Püf Noktaları

Kızartma sofralarımızın baş tacıdır bence. Her zaman davetlerimde çay yada yemek ve hatta kahvaltıda mutlakaYazıyı Oku

LİMONLU KEK (HAZIR KEK LEZZETİNDE)

LİMONLU KEK (HAZIR KEK LEZZETİNDE)

Miss kokulu, dokusu harika ve yapılışı klasik keklere göre biraz daha farklı bir kek denemek isterseniz mutlakYazıyı Oku

Tencerede Patates Köfte Yemeği Tarifi

Tencerede Patates Köfte Yemeği Tarifi

Akşam yemeğiniz için önerdiğimiz Tencerede Patates Köfte Yemeği Tarifi, sesli anlatımıyla izleyeceğiniz videosYazıyı Oku

Kinoa Kısırı

Kinoa Kısırı

KİNOA KISIRI Malzemeler 1 Su Bardağı Kinoa 2 Su Bardağı Su 1 Çay Kaşığı Tuz 1 Tatlı Kaşığı Domates SalçasYazıyı Oku

Ejder meyvesi: Bu meyvenin inanılmaz faydaları var

Ejder meyvesi: Bu meyvenin inanılmaz faydaları var

Menşei Tayland, Vietnam gibi Asya ülkeleri olan bu egzotik meyve, Türkiye’de de üretimine geçilmesiyle son zamYazıyı Oku

Tahinli Kurabiye

Tahinli Kurabiye

Tahinli Kurabiye, yapılabilecek en pratik ve en lezzetli kurabiye. Hem malzemesi az hemde pişme süresi çok kısYazıyı Oku

Portakallı Şam Kurabiyesi Tarifi

Portakallı Şam Kurabiyesi Tarifi

Pastane lezzetinde ve harika aromalı Portakallı Şam Kurabiyesi Tarifi beğenilerinize sunulmuştur. Çay ve kahveYazıyı Oku

Denizli’nin Ali Haydar’ı Ciğerci Nevzat Usta

Denizli’nin Ali Haydar’ı Ciğerci Nevzat Usta

Denizli’de sakatatı kokoreç olarak tüketiyorlar. Menülerinde ciğer bulunan mekanlar ana menülerine ek olarakYazıyı Oku

Elma Tarçın ve Kuru Üzümlü Kek

Elma Tarçın ve Kuru Üzümlü Kek

Yaz kış kekin bendeki yeri hep aynıdır, Çayın yanına da çok yakışıyor, seviyorum. Aromalı olanları daha çok seYazıyı Oku

Kemik suyu nedir ve nasıl tüketilmelidir?

Kemik suyu nedir ve nasıl tüketilmelidir?

Kaynatılmış kemiklerden elde edilen “ İlikli Kemik Suyu ” suyu son zamanların yeni trendi. Peki, kemikleri veYazıyı Oku

FACEBOOK