Gül Biber

Gül Biber

Yazar :

Bu gün size nefis yemekleriniz için şık bir süsleme hazırladım. Yapımı çok basit ve herkes çok beğeniyor. Ben salam kullandım ama siz isterseniz jambon veya pastırma da kullanabilirsiniz. Malzemeler Her bir gül için; 1 adet charleston biberi gibi sap tarafı kalın biber. 2 ince dilim salam Öncelikle biberimizi sap tarafından iki parmak uzunluğunda kesiyoruz. Uç kısmını başka bir yemekte kullanmak için ayırıyoruz, bize gereken sap tarafı. Düz olan kestiğimiz tarafı resimlerde...Yazıyı Oku

İLİŞKİLİ YAZILAR

Kolay Etimek Tatlısı Tarifi

Kolay Etimek Tatlısı Tarifi

Pratik bir şekilde hem yumuşak hem leziz bir tatlı tarifi yapmak isterseniz nefis etimek tatlısı imdadınıza yeYazıyı Oku

TOPALAK ÇORBASI NASIL YAPILIR?

TOPALAK ÇORBASI NASIL YAPILIR?

Soğuk kış günlerinde içinizi ısıtacak bol malzemeli nefis bir tarifimizle geldik bu gün.  Topalak çorbası İçinYazıyı Oku

Evde Kokusuz Balık Pişirmenin Püf Noktaları

Evde Kokusuz Balık Pişirmenin Püf Noktaları

Balık en az haftada bir gün sofralarımızda olması gereken bir besin. Fakat balık pişirmek dendiğinde hepimizinYazıyı Oku

Çikolatalı Rulo Pasta Tarifi

Çikolatalı Rulo Pasta Tarifi

Kedidili bisküvi kullanarak kek pişirmek için fırın kullanmayacağınız Çikolatalı Rulo Pasta Tarifi, Evdeki PasYazıyı Oku

Yemek Yerken İki Kere Düşünmeniz Gereken Mekanlar

Yemek Yerken İki Kere Düşünmeniz Gereken Mekanlar

Yemek Yerken İki Kere Düşünmeniz Gereken Mekanlar İnternette özellikle de instagramda sayısız yemek ve mekanYazıyı Oku

Portakallı irmik tatlısı tarifi ( revani tatlısı)

Portakallı irmik tatlısı tarifi ( revani tatlısı)

Mis gibi portakal kokulu nefis bir şerbetli tatlı tarifi portakallı revani tatlısı (irmik tatlısı tarifi ) şiYazıyı Oku

Hurmanın sürprizi

Hurmanın sürprizi

Herkese merhaba. Blog da kişisel gelişim yazıları, zayıflama önerileri, dizi önerileri, kitap önerileri, tarihYazıyı Oku

Damat Paçası Tarifi, Nasıl Yapılır ?

Damat Paçası Tarifi, Nasıl Yapılır ?

Rumeli mutfağına ait bir yemek tarifi olup ülkemizde de sofralarımızı süsleyen bir olmuştur. Ülkemizde çok sayYazıyı Oku

Fırında Lezzetli Yemek Pişirmenin Püf Noktaları

Fırında Lezzetli Yemek Pişirmenin Püf Noktaları

Genel olarak daha sağlıklı ve daha lezzetli yemek pişirmenin bir yolu olarak bilinen ve doğru kullanıldığındaYazıyı Oku

Çayır Pilavı Tarifi

Çayır Pilavı Tarifi

1 kilo ön kol kısmından bütün kuzu eti iyice yıkandıktan sonra tencereye yerleştirilir. Üzerine bolca su eklenYazıyı Oku

FACEBOOK