Bigalı Çavdar Ekmeği

Bigalı Çavdar Ekmeği

Yazar :

Biga ya da sunger, ekmek hamurunu hazirlamadan once bir miktar un, su ve maya karisiminin 6-24 saat arasinda bekletilerek hazirlaniyor. Bu sekilde hazirlanan ekmekler daha eksi ve daha lezzetli oluyor....Yazıyı Oku

İLİŞKİLİ YAZILAR

Tavuklu Nohutlu Bulgur Pilavı

Tavuklu Nohutlu Bulgur Pilavı

Malzemeler 2 Su Bardağı İri Pilavlık Bulgur 2-3 Adet Domates 1 Su Bardağı Haşlanmış Nohut Yarım Paket KalçYazıyı Oku

Kuru Meyveli Kek Tarifi

Kuru Meyveli Kek Tarifi

Enfes tatların bir araya geldiği Kuru Meyveli Kek Tarifi, Evdeki Pastane sayfamızda beğenilerinize sunulmuşturYazıyı Oku

NEFİS KOL BÖREĞİ TARİFİ VE PÜF NOKTALARI

NEFİS KOL BÖREĞİ TARİFİ VE PÜF NOKTALARI

Börekçi geldi haaanımmm... Taze böreğim var. Yiyen memnun yemeyen bin pişmannnn... 😁 Üst tarafı çıtırYazıyı Oku

ALTIN SÜT-ZERDEÇAL SÜT KARIŞIMI

ALTIN SÜT-ZERDEÇAL SÜT KARIŞIMI

Doğuda çok uzun yıllardır tedavi amaçlı kullanılan zerdeçal , doğanın bir mucizesi Doğadaki iyileştirici özeYazıyı Oku

Köri Baharatlı Tavuk Yemeği Tarifi

Köri Baharatlı Tavuk Yemeği Tarifi

Özel lezzeti ile fark yaratacağınız Köri Baharatlı Tavuk Yemeği Tarifi, videolu anlatımıyla Seyir Kafe sayfamıYazıyı Oku

Domates Soslu Fasulye Salatası Tarifi

Domates Soslu Fasulye Salatası Tarifi

Yaz sebzelerinden biri olan taze fasulye, sebze sevenlerin olmazsa olmazları arasında yer alıyor. Taze fasulyeYazıyı Oku

SÜTLÜ HAVUÇ ÇORBASI

SÜTLÜ HAVUÇ ÇORBASI

İşte size hiç düşünmeden misafirlerinize ya da ev halkına yapabileceğiniz enfes bir çorba.....SÜTLÜ HAVUÇ ÇORBYazıyı Oku

Pratik Sarımsak Soyma Teknikleri

Pratik Sarımsak Soyma Teknikleri

Sarımsak aslında çok faydalı bir bitki olmasına rağmen kokusu yüzünden hak ettiği değeri bir türlü bulamamıştıYazıyı Oku

Siyez Buğdayı Lezzeti

Siyez Buğdayı Lezzeti

Gastronomi market ve restoran konseptini birleştiren Delimonti, mevsimsel ve doğal lezzetler sunuyor. MisafirlYazıyı Oku

Pratik Boyoz Tarifi

Pratik Boyoz Tarifi

İzmir denince akla ilk gelen lezzetlerdendir boyoz. Yanında haşlanmış yumurta ve sıcacık tavşan kanı çayla kahYazıyı Oku

FACEBOOK