Etimek Tatlısı Tarifi

Etimek Tatlısı Tarifi

Yazar :

Hafif lezzetli tatlı sevenlere Etimek Tatlısının Yapılışı; Malzemeler; 1 paket tuzsuz etimek 2 su bardağı toz şeker 2 su bardağı su Muhallebisi için; 1 litre süt 8 yemek kaşığı toz şeker 3 kahve fincanı un Yarım paket margarin 1 paket vanilya Üzeri için; 2 poşet toz krem şanti 1 su bardağı soğuk süt...Yazıyı Oku

İLİŞKİLİ YAZILAR

Gül Armutlu Tartoletler

Gül Armutlu Tartoletler

Tartolet dediğimizde illa aklınıza çilek, frambuaz böğürtlen gibi taze meyvelerle yapılan mini tartlar gelmesiYazıyı Oku

Mercimek Çorbası Tarifi

Mercimek Çorbası Tarifi

Lokanta lezzetini mutfağınıza ve sofranıza taşıyacak Mercimek Çorbası Tarifi, tüm ayrıntılarını sesli olarak iYazıyı Oku

Kolay Kilo Verme Önerileri

Kolay Kilo Verme Önerileri

Aç kalmadan zayıflama mümkün! Kilo vermek isteyenlerin en büyük sorunu aç kalma korkusu. Peki aç kalmadan zayYazıyı Oku

Cevizli Biber

Cevizli Biber

Çeşnili biber ezmesi Anadolu ve Ortadoğu mutfağının sevilen bir eşlikçisi. En çok kahvaltılık sos olarak kullYazıyı Oku

Keşkek

Keşkek

Merhaba yine yöresel bir tarifle karşınızdayım. Bir çok yemek gibi bu da her memlekette farklı şekillerdeYazıyı Oku

Sosisli Kuru Fasulye

Sosisli Kuru Fasulye

Malzemeler 200 gr kırmızı fasulye 300 gr beyaz fasulye 1 kaşık salça 2 domates (kabuğu soyulmuş) 2 kaşıkYazıyı Oku

Karbonatlı Kolay Poğaça Tarifi

Karbonatlı Kolay Poğaça Tarifi

Annelerimizin yaptıklarına çok benzeyen mayasız hamurdan hazırlanan Karbonatlı Kolay Poğaça Tarifi, videolu veYazıyı Oku

Yağsız Sünger Kek ( Yağsız Pasta Tabanı)

Yağsız Sünger Kek ( Yağsız Pasta Tabanı)

Sünger kek her tür kremayla kullanılabilecek, dokusu ve yüksekliği pastada kullanmaya gayet uygun bir pasta taYazıyı Oku

Avakado Severler Buraya:Avacado Show Amsterdam

Avakado Severler Buraya:Avacado Show Amsterdam

Yaklaşık iki ay önce eater.com’da Amsterdam’ın De Pijp semtinde her yemeğin avokado ile yapılacağı The AvocadoYazıyı Oku

Buğdaylı Karalahana Sarması

Buğdaylı Karalahana Sarması

Karalahana yapraklarını 1 çay kaşığı tuz ilave edilmiş suda haşlayıp süzün. Bulguru geniş bir kaba alıp üzerinYazıyı Oku

FACEBOOK