TAZE FASULYELİ ZEYTİNYAĞLI ENGİNAR TARİFİ VE YAPIL
Yazar : Annemineli
Malzemeler: * 5 tane soyulmuş ve ayıklanmış enginar * 200 gr ayıklanmış doğranmış taze fasulye * 1 tane yemeklik doğranmış kuru soğan * 5-6 diş soyulmuş sarımsak * 2-3 yemek kaşığı zeytinyağı * Tuz * 1 çay kaşığı toz şeker veya 1 tane kesme şeker * 1 çay kaşığı un * 6-7 tane çeri domates * Üzeri için 5-6 dal ince kıyılmış dereotu Yapılışı: * Geniş bir tencereye soğanları ve yağı koyun 5 dk. pembe olana kadar kavurun * Soğanların üzerine isteğe göre doğranmış veya bütün enginarları...Yazıyı Oku