napolitan sosta balık buğulama

napolitan sosta balık buğulama

Yazar :

Balık buğulama balık pişirmenin en yaygın yöntemlerinden biri. Evde balık pişirmenin en pratik yoludur da diyebiliriz. Kokusu nedeniyle evde balık pişirmekten kaçınanlar için de tercih edilebilir bir yöntem. Çünkü balık ızgara veya balık tava, buğulamaya nazaran çok daha fazla istenmeyen kokuya yol açabiliyor. Balık buğulama için beyaz etli bütün balıkları kullanabilirsiniz. Gerçi biz bu sefer çipura balığı tercih ettik ama levrek, mezgit, kırlangıç ve lâhos (lagos), buğulama yapmak için ilk akla gelen balık türleri. Bizim çipurayı tercih etme sebebimiz de kendi avladığımız balıklar olması. Dipdiri ve çok taze olmaları da buğulamaya çok faklılık kattı....Yazıyı Oku

İLİŞKİLİ YAZILAR

Daha fazla vakit kaybetmeden tanışın: Hünnap

Daha fazla vakit kaybetmeden tanışın: Hünnap

Eylül ve Ekim aylarında taze olarak bulunabilen, yılın geri kalanında ise kuru olarak tüketilen hünnabın faydaYazıyı Oku

Yemek Sosları Masum mu?

Yemek Sosları Masum mu?

Yemeğinizi tatlandırmak adına yaptığınız küçük dokunuşların gizli şeker kaynağı olabileceğini biliyor muydunuzYazıyı Oku

Havuçlu Lokum Tarifi

Havuçlu Lokum Tarifi

Sizleri enfes bir atıştırmalık tatlı olan Havuçlu Lokum Tarifi ile buluşturuyoruz. Yapımı ve malzemeleri kolayYazıyı Oku

Yeni trend: Hekimlerden sağlıklı yemek dersleri

Yeni trend: Hekimlerden sağlıklı yemek dersleri

Hekimlerin ve beslenme uzmanlarının televizyon programlarına çıkıp halkı bilgilendirici açıklamalar yapmasınaYazıyı Oku

Kokoreçci Önder Usta’dan Süt Kuzu Kokoreç

Kokoreçci Önder Usta’dan Süt Kuzu Kokoreç

Geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabımızdan Kokoreçci Önder Usta‘dan davet aldım. Denizli Bayramyeri’nde İkYazıyı Oku

Diş Şeklinde Yaş Pasta Yapımı

Diş Şeklinde Yaş Pasta Yapımı

Merhabalar, Özel günlerinize renk katacak çok özel bir tarifim ile sizlerleyim. Bugün şeker hamuru kullanarYazıyı Oku

Gürcü pastası tarifi

Gürcü pastası tarifi

Malzemeler 9 adet yumurta 3 su bardağı tozşeker 2 paket vanilya 200 gram margarin (1 paket 250 gram) 1 suYazıyı Oku

Piliç alırken ve pişirirken dikkat!

Piliç alırken ve pişirirken dikkat!

Kaliteli protein, düşük yağ ve vitamin-mineral zengini tavuk eti, insan sağlığına yararlı olduğu kadar, düşükYazıyı Oku

Fırında Etli Sebze Yemeği Tarifi

Fırında Etli Sebze Yemeği Tarifi

Fazla zaman harcamadan yapacağınız kebap lezzetinde Fırında Etli Sebze Yemeği Tarifi, Seyir Kafe sayfamızda viYazıyı Oku

Ekler pasta tarifi

Ekler pasta tarifi

Ekler pastayı bilmeyen ve tadına bakmayan yoktur ekler pasta nasıl yapılır bu harika lezzet tarifi işte size eYazıyı Oku

FACEBOOK