Salçalı Biftek

Salçalı Biftek

Yazar :

salçalı biftek tarifi: Öncelikle aldığımız etleri kızartma ile yemeğimize başlayacağız. Soğanları iri parçalar halinde dört parçaya, sarımsakları iki parçaya bölelim ki etimiz piştikten sonra soğanları etin içerisinden kolaylıkla alalım. Soğanları iri parçalara bölmenizin nedeni Salçalı biftek yemeğine daha iyi lezzet vermek içindir. Etleri kızartacağınız tavamız ateşte kızdıktan sonra bir çay bardağı zeytin yağını içine dökün, tavanız yanmaz tava ise yağı biraz daha az koyabilirsiniz. Salçalı biftek yemeğinin en önemli püf noktası etin sert olmasını önlemek için et tavada bir defa çevrilmeli yani etin bir tarafı pişerken sabırla beklenmeli, etin her iki tarafı da bir seferde pişirilirse etin içindeki suyu tutacağından etler pamuk şeker gibi ağzımızda dağılacaktır....Yazıyı Oku

İLİŞKİLİ YAZILAR

ELMALI RULO KURABİYE

ELMALI RULO KURABİYE

Elmalı ,Tarçınlı,Cevizli Rulo Kurabiye tarifiyle geldim.Pişerken evlerinizi mis gibi kokutacak..Hepimiz seviyYazıyı Oku

Buğday çimiyle tanışmadan sağlıklı yaşıyorum demey

Buğday çimiyle tanışmadan sağlıklı yaşıyorum demey

Son günlerde sık sık karşımıza çıkan bir isim, buğday çimi… Bu sade görünümlü bitki, doğal gıdalara hasret kalYazıyı Oku

Lezzetli Mantarlı Ispanak Mezesi Tarifi

Lezzetli Mantarlı Ispanak Mezesi Tarifi

Küçük mezelerle sofrayı zenginleştirmek istediğimizde farklı ve malzemesi varsa yapımı kolay bir tarif size suYazıyı Oku

Tavuklu Patlıcan Yemeği Tarifi

Tavuklu Patlıcan Yemeği Tarifi

Hem hafif hem de çok lezzetli Tavuklu Patlıcan Yemeği Tarifi, videolu olarak izleyeceğiniz anlatımı ile sayfamYazıyı Oku

Çay Saatine bir lezzet : Islak Vanilyalı Kek

Çay Saatine bir lezzet : Islak Vanilyalı Kek

Islak vanilyalı kek günümüzde çok yaygın bir şekilde ev hanımları tarafından yapılan tatlı çeşitlerinden biridYazıyı Oku

Tuz tüketimini azaltmanın 7 sırrı

Tuz tüketimini azaltmanın 7 sırrı

Tuz, hayatın oluşumunda ve devamlılığında vazgeçilmez bir unsur. Ancak doğru miktarlarda tüketilmediğinde, dosYazıyı Oku

Pepeçura (laz üzümü muhallebisi)

Pepeçura (laz üzümü muhallebisi)

Harika bir kokusu,tadı ve rengi var. Laz üzümü ya da adesa da denilen kokulu bir kara üzüm cinsinden yapılıyoYazıyı Oku

Yulaflı Omlet Dürüm

Yulaflı Omlet Dürüm

Güne enerji sağlayan protein ve karbonhidratlar açısından çok zengin olan yulaflı omlet dürüm ile başlamak isYazıyı Oku

Ev Yapımı Tutku Kurabiye Tarifi

Ev Yapımı Tutku Kurabiye Tarifi

Çok sevilen bir kurabiyeyi mutfağınızda nasıl hazırlayacağınızı izleyeceğiniz Ev Yapımı Tutku Kurabiye Tarifi,Yazıyı Oku

Sofralık Zeytin Nasıl Kurulur?

Sofralık Zeytin Nasıl Kurulur?

Son 1 senedir sağlıklı beslenmeye son derece kafayı takmış durumdayım. Ondan önce de yediklerimizin sağlıklı oYazıyı Oku

FACEBOOK