Orman Kebabı

Orman Kebabı

Yazar :

KİMYONLU ET Malzemesi: 900 gr. koyun eti, 2 orta soğan, 3 çorba kaşığı margarin, 1 orta baş sarmısak, 1 bardak su, 1/2 çorba kaşığı kimyon, tuz. Hazırlanışı: Bir tencereye 3 çorba kaşığı margarin, küçük doğranmış 2 soğan, yarım çorba kaşığı tuz ile kemikli olarak 12 eşit parçaya doğranmış koyun etlerini koyun. Tencerenin kapağını kapatarak et ve soğanlar sularını salıp da tekrar çekinceye kadar pişirin. Sularını çekince, bunlara yarım çorba kaşığı kimyon, kabukları soyulmuş 1 baş sarmısak ile 4 bardak da sıcak su ilave ederek, tekrar tencerenin kapağını kapatın. Etler pişip de iyice yumuşak bir hal alıncaya kadar hafif ateşte 2 saat pişirin ve servis yapın....Yazıyı Oku

İLİŞKİLİ YAZILAR

ALTIN SÜT-ZERDEÇAL SÜT KARIŞIMI

ALTIN SÜT-ZERDEÇAL SÜT KARIŞIMI

Doğuda çok uzun yıllardır tedavi amaçlı kullanılan zerdeçal , doğanın bir mucizesi Doğadaki iyileştirici özeYazıyı Oku

Domates Soslu Fasulye Salatası Tarifi

Domates Soslu Fasulye Salatası Tarifi

Yaz sebzelerinden biri olan taze fasulye, sebze sevenlerin olmazsa olmazları arasında yer alıyor. Taze fasulyeYazıyı Oku

SÜTLÜ HAVUÇ ÇORBASI

SÜTLÜ HAVUÇ ÇORBASI

İşte size hiç düşünmeden misafirlerinize ya da ev halkına yapabileceğiniz enfes bir çorba.....SÜTLÜ HAVUÇ ÇORBYazıyı Oku

Köri Baharatlı Tavuk Yemeği Tarifi

Köri Baharatlı Tavuk Yemeği Tarifi

Özel lezzeti ile fark yaratacağınız Köri Baharatlı Tavuk Yemeği Tarifi, videolu anlatımıyla Seyir Kafe sayfamıYazıyı Oku

Kuru Meyveli Kek Tarifi

Kuru Meyveli Kek Tarifi

Enfes tatların bir araya geldiği Kuru Meyveli Kek Tarifi, Evdeki Pastane sayfamızda beğenilerinize sunulmuşturYazıyı Oku

Siyez Buğdayı Lezzeti

Siyez Buğdayı Lezzeti

Gastronomi market ve restoran konseptini birleştiren Delimonti, mevsimsel ve doğal lezzetler sunuyor. MisafirlYazıyı Oku

İtalyan Mutfağı: Risotto, Porcini Mantarı, Bonfile

İtalyan Mutfağı: Risotto, Porcini Mantarı, Bonfile

İtalyan Mutfağı Pek çoğumuz italyanca bilmemekteyiz fakat yemeklerini çok severiz. Bu durum da dili ve kültYazıyı Oku

Tavuklu Nohutlu Bulgur Pilavı

Tavuklu Nohutlu Bulgur Pilavı

Malzemeler 2 Su Bardağı İri Pilavlık Bulgur 2-3 Adet Domates 1 Su Bardağı Haşlanmış Nohut Yarım Paket KalçYazıyı Oku

Evde Et Bulyon Nasıl Yapılır?

Evde Et Bulyon Nasıl Yapılır?

Her başı sağlık değil mi? Sevdiklerimize veya çocuklarımıza sağlıksız ürünler yedirmek istemeyiz. Bu nedenle eYazıyı Oku

NEFİS KOL BÖREĞİ TARİFİ VE PÜF NOKTALARI

NEFİS KOL BÖREĞİ TARİFİ VE PÜF NOKTALARI

Börekçi geldi haaanımmm... Taze böreğim var. Yiyen memnun yemeyen bin pişmannnn... 😁 Üst tarafı çıtırYazıyı Oku

FACEBOOK