Kurban Kavurma

Kurban Kavurma

Yazar :

kurban kavurma tarifi: Kurbanlık kuzudan aldığımız ve ince ince kıydığımız kuyruk yağı tencerede eritiyoruz. kurban kavurma için tencerenizde yağ eridikten sonra yağın kalan nar gibi kızarmış posalarını tencereden alıyoruz. Kurban kavurmanın lezzetli olması için etini kullanacağınız kurbanın yağını kullanmanız gereklidir. Ayrıca kurban kavurmanın yumuşak olmasını istiyorsak mutlaka etin dinlenmiş olması lazım. Tenceremizde kalan yağa eti ilave edin. Etimizi kavururken mümkün olduğunca yüksek ateşte kavurma işlemine devam ediyoruz. Çünkü etimizin mühürlenmesini sağlıyoruz, bu mühürlenme etin içindeki suyun etin içinde kalmasını sağlıyor. Daha sonra yavaş yavaş pişirmeye devam edeceğiz, çünkü kavurmada kullandığımız et taze olduğundan dolayı pişmesi zordur....Yazıyı Oku

İLİŞKİLİ YAZILAR

Yeni trend: Hekimlerden sağlıklı yemek dersleri

Yeni trend: Hekimlerden sağlıklı yemek dersleri

Hekimlerin ve beslenme uzmanlarının televizyon programlarına çıkıp halkı bilgilendirici açıklamalar yapmasınaYazıyı Oku

Piliç alırken ve pişirirken dikkat!

Piliç alırken ve pişirirken dikkat!

Kaliteli protein, düşük yağ ve vitamin-mineral zengini tavuk eti, insan sağlığına yararlı olduğu kadar, düşükYazıyı Oku

Gürcü pastası tarifi

Gürcü pastası tarifi

Malzemeler 9 adet yumurta 3 su bardağı tozşeker 2 paket vanilya 200 gram margarin (1 paket 250 gram) 1 suYazıyı Oku

Ekler pasta tarifi

Ekler pasta tarifi

Ekler pastayı bilmeyen ve tadına bakmayan yoktur ekler pasta nasıl yapılır bu harika lezzet tarifi işte size eYazıyı Oku

Sofralarınızdaki asaleti tamamlıyor

Sofralarınızdaki asaleti tamamlıyor

Dünyanın en değerli yemek takımı Fine Pearl ile klasik yemek takımı anlayışına farklı bir boyut kazandıran KarYazıyı Oku

Fırında Etli Sebze Yemeği Tarifi

Fırında Etli Sebze Yemeği Tarifi

Fazla zaman harcamadan yapacağınız kebap lezzetinde Fırında Etli Sebze Yemeği Tarifi, Seyir Kafe sayfamızda viYazıyı Oku

Diş Şeklinde Yaş Pasta Yapımı

Diş Şeklinde Yaş Pasta Yapımı

Merhabalar, Özel günlerinize renk katacak çok özel bir tarifim ile sizlerleyim. Bugün şeker hamuru kullanarYazıyı Oku

Yemek Sosları Masum mu?

Yemek Sosları Masum mu?

Yemeğinizi tatlandırmak adına yaptığınız küçük dokunuşların gizli şeker kaynağı olabileceğini biliyor muydunuzYazıyı Oku

Daha fazla vakit kaybetmeden tanışın: Hünnap

Daha fazla vakit kaybetmeden tanışın: Hünnap

Eylül ve Ekim aylarında taze olarak bulunabilen, yılın geri kalanında ise kuru olarak tüketilen hünnabın faydaYazıyı Oku

Havuçlu Lokum Tarifi

Havuçlu Lokum Tarifi

Sizleri enfes bir atıştırmalık tatlı olan Havuçlu Lokum Tarifi ile buluşturuyoruz. Yapımı ve malzemeleri kolayYazıyı Oku

FACEBOOK