Soğuk kış günlerinin yemeği 15 dk da kapuska yap

Soğuk kış günlerinin yemeği 15 dk da kapuska yap

Yazar :

Bu tarif hem kış mevsimine uygun hem de sebze severler için çok güzel ve pratik bir tarif. Kapuska sevmeyenler için gelsin bu tarifim çünkü, diğer yediğiniz kapuskaları unutturacak bu tarif sizlere. Malzemeler 1küçük boy lahana.(en küçük boyu alabilirsiniz.) 2 yemek kaşığı tereyağı 1 Adet kuru Soğan 1 Tatlı Kaşığı Domates Salçası 1 Tatlı Kaşığı Biber Salçası 1 kahve fincanı Pirinç Tuz, Pul Biber 2 Su Bardağı sıcak su Lahanaları kesme tahtası üzerinde incecik kıyın, Tencereye tereyağını ve doğranmış kuru soğanları ekleyin.Soğanlar pembeleşince domates ve biber salçasını ilave edin ve 3-4 dakika karıştırarak pişirin.Lahanaları ilave edin 10 dakika pişmeye bırakın.Yıkadığınız pirinci ve tuzunu ekleyin.Sıcak suyunu ekleyip pişmeye bırakın....Yazıyı Oku

İLİŞKİLİ YAZILAR

Bağırsak ( Kolon ) Kanserinden Korunmanın Yolları

Bağırsak ( Kolon ) Kanserinden Korunmanın Yolları

Bağırsak kanserinden korunmanın yolları Maalesef dünyada her geçen kolon kanserinden hayatını kaybeden insanYazıyı Oku

Pekmezli Cevizli Un Helvası

Pekmezli Cevizli Un Helvası

Ya Rabbi! Sesimizi duyansın, hallerimiz bilensin. Açtık gönlümüzü sana, Sen Sen imdat eyle, Sen affeyle, sen yYazıyı Oku

Matchalı Kek Tarifi

Matchalı Kek Tarifi

Match keki tarifi İşte matcha ile hazırlayabileceğiniz Matcha’lı kek tarifi... Malzemeler: 1/4 finYazıyı Oku

Havuç Mantısı

Havuç Mantısı

Merhabalar enerji dolu bir yemek mi lazım havuç mantısı duydunuz mu hiç lezzet olay yapımı da bir o kadaYazıyı Oku

Keçiboynuzu: Mucize Tat Karat Karat

Keçiboynuzu: Mucize Tat Karat Karat

Pek çok kere farklı mecralarda karşımıza çıkan, önce adı ile sonra faydası ile dikkatimizi çeken Keçiboynuzu hYazıyı Oku

Püf Noktaları İle Tam Kıvamında Haydari Yapımı

Püf Noktaları İle Tam Kıvamında Haydari Yapımı

Püf noktalarına uyarak tam kıvamında bir haydari hazırlayabilirsiniz.Oldukça bilinen bir meze olan haydari tarYazıyı Oku

Kremalı Mantarlı Volovan

Kremalı Mantarlı Volovan

milföy hamurunu içinin genellikle et veya tavuk yemekleriyle doldurulmasıyla yapılan bir aperatiftir. HazırYazıyı Oku

Ispanaklı Börek Tarifi

Ispanaklı Börek Tarifi

Sofraların vazgeçilmez aperatifi olarak bilinen ıspanaklı börek, doyurucu özelliği ve son derece leziz tadıylaYazıyı Oku

Süt Burger

Süt Burger

Küçükler bu lezzete bayılıyorlar Yapımı oldukça basit .Gerçeğini aratmayan bir tadı var. Yaklaşık 13-15 adetYazıyı Oku

Bayatlamayan Poğaça Tarifi

Bayatlamayan Poğaça Tarifi

Bayatlamayan poaça tarifi.... Sabah kahvaltıda, çay saatlerinde ya da aniden misafirimiz geldiğinde hayat kurYazıyı Oku

FACEBOOK