Şehzade Kebabı

Şehzade Kebabı

Yazar :

şehzade kebabı tarifi: Önce soğanları ve yeşil biberleri küçük küçük doğrayın ve bir tavada kavurmaya başlayın. Soğanların hafifçe pembe olması yeterli. Arkasından dana etini ilave edin ve kavurmaya devam edin. Etler suyunu çekene kadar karıştırarak kavurun. Şimdi sarımsakları rendeleyin ve etlerin üzerine koyun. Domatesleri de küçük küçük doğradıktan sona bunları da tavaya alın ve bütün malzemeyi karıştırın. Şimdi biber salçasını ya da domates salçasını ilave edin. Bir miktar tuz ve pul biber serpin. Bir süre daha karıştırdıktan sonra ateşi kısın, eti pişmeye bırakın.Bu arada patlıcanları irice küp parçaları şeklinde doğrayın ve tuzlu suyun içine atarak biraz bekletin. Sonra da kızgın yağda kızartmaya başlayın. Kızarmış patlıcanları bir tepsiye yayın....Yazıyı Oku

İLİŞKİLİ YAZILAR

Portakallı Şam Kurabiyesi Tarifi

Portakallı Şam Kurabiyesi Tarifi

Pastane lezzetinde ve harika aromalı Portakallı Şam Kurabiyesi Tarifi beğenilerinize sunulmuştur. Çay ve kahveYazıyı Oku

LİMONLU KEK (HAZIR KEK LEZZETİNDE)

LİMONLU KEK (HAZIR KEK LEZZETİNDE)

Miss kokulu, dokusu harika ve yapılışı klasik keklere göre biraz daha farklı bir kek denemek isterseniz mutlakYazıyı Oku

Ejder meyvesi: Bu meyvenin inanılmaz faydaları var

Ejder meyvesi: Bu meyvenin inanılmaz faydaları var

Menşei Tayland, Vietnam gibi Asya ülkeleri olan bu egzotik meyve, Türkiye’de de üretimine geçilmesiyle son zamYazıyı Oku

Fırında Sebze Kızartmanın Püf Noktaları

Fırında Sebze Kızartmanın Püf Noktaları

Kızartma sofralarımızın baş tacıdır bence. Her zaman davetlerimde çay yada yemek ve hatta kahvaltıda mutlakaYazıyı Oku

Tencerede Patates Köfte Yemeği Tarifi

Tencerede Patates Köfte Yemeği Tarifi

Akşam yemeğiniz için önerdiğimiz Tencerede Patates Köfte Yemeği Tarifi, sesli anlatımıyla izleyeceğiniz videosYazıyı Oku

Denizli’nin Ali Haydar’ı Ciğerci Nevzat Usta

Denizli’nin Ali Haydar’ı Ciğerci Nevzat Usta

Denizli’de sakatatı kokoreç olarak tüketiyorlar. Menülerinde ciğer bulunan mekanlar ana menülerine ek olarakYazıyı Oku

Evde Sucuk Yapımı

Evde Sucuk Yapımı

Hamilelik sürecinde 6. ayı bitirdim, bu sürede hiç işlenmiş gıda, şarküteri ürünü yemediğim içinde sucuk ile yYazıyı Oku

Tahinli Kurabiye

Tahinli Kurabiye

Tahinli Kurabiye, yapılabilecek en pratik ve en lezzetli kurabiye. Hem malzemesi az hemde pişme süresi çok kısYazıyı Oku

Kinoa Kısırı

Kinoa Kısırı

KİNOA KISIRI Malzemeler 1 Su Bardağı Kinoa 2 Su Bardağı Su 1 Çay Kaşığı Tuz 1 Tatlı Kaşığı Domates SalçasYazıyı Oku

Lezzetli ve Sağlıklı Mangal Yapmanın Püf Noktaları

Lezzetli ve Sağlıklı Mangal Yapmanın Püf Noktaları

Mangal keyfi, havaların ısınmasıyla birlikte hafta sonlarının vazgeçilmez etkinliğidir. Aileleri, dostları, açYazıyı Oku

FACEBOOK