nefis ızgara antrekot pişirmenin püf noktası

nefis ızgara antrekot pişirmenin püf noktası

Yazar :

Genel olarak antrekot ızgara sert olur diye bilinir. Ama antrekot, eğer doğru biçimde dinlendirilir, ızgara yapmak üzere doğru olarak hazırlanırsa ve en önemlisi de doğru yöntemle pişirilirse hiç de sert olmaz. Antrekot sığırın omuzbaşı kısmında, gerdanla bel arasında bulunan bölümünden çıkarılır. Lif yapısı farklı iki bölümden oluşur ve bu iki bölümü bir yağ parçası ayırır. Bu iki bölümün sertlik dereceleri bile birbirinden farklıdır. Belki çok basit bir tarif, ızgara antrekot tarifi de paylaşılır mıymış ? diye düşünebilirsiniz. Ancak her şeyin bir ilki olduğunu, mutfakta yeni olanların varlığını düşünürsek her türlü tarif paylaşılması gerekir diye düşünüyoruz....Yazıyı Oku

İLİŞKİLİ YAZILAR

Çarpıcı Verilerle Fast Food Tarihi

Çarpıcı Verilerle Fast Food Tarihi

Mona Lisa dünyaya biraz daha geç gelerek, günümüz Y kuşağına yetişmiş olsaydı mutlaka o da fast food besinlerYazıyı Oku

İnanılmaz Çin Yemekleri

İnanılmaz Çin Yemekleri

Çin 1,5 Milyar nüfusuyla dünyanın en kalabalık ülkesi. Üstelik tarihinde pek çok kez açlık ve kıtlık yaşadı. HYazıyı Oku

Mercimekli Kabak Yemeği Nasıl Yapılır?

Mercimekli Kabak Yemeği Nasıl Yapılır?

Bilindiği gibi mercimek protein bakımından beyaz etten daha yararlıdır. Hatta hatırlarsanız kıtlık zamanında dYazıyı Oku

Beyaz Etin Dengeli Beslenmeye 12 Faydası

Beyaz Etin Dengeli Beslenmeye 12 Faydası

Dünyanın önde gelen bilimsel araştırmaları gösteriyor ki tavuk ve hindi eti sağlıklı ve dengeli beslenme, bedeYazıyı Oku

Çilekli Kolay Parfe Tarifi

Çilekli Kolay Parfe Tarifi

Taze mevsim meyvesi ile çok pratik hazırlanan Çilekli Kolay Parfe Tarifi, enfes lezzetlerin buluştuğu Evdeki PYazıyı Oku

Muzlu Kadayıf Dolması

Muzlu Kadayıf Dolması

Ne zamandır yazmak istediğim bir tarifti. Bayadır yemek tarifi yazmıyordum. Sonunda yazabildim😊 Aslında ErzurYazıyı Oku

Aç Gezmeyin, Kilolarınıza Veda Edin!

Aç Gezmeyin, Kilolarınıza Veda Edin!

Gün boyu aç gezerek ya da her gün aynı saatte aynı yemekleri yiyerek; kilo vermek yerine daha çok kilo aldığınYazıyı Oku

Trileçe Tatlısı Tarifi

Trileçe Tatlısı Tarifi

Yumuşacık ve lezzetli bir Balkan mutfağına özgü tatlı olan triliçe, nefis lezzeti, ağızda bıraktığı yumuşak haYazıyı Oku

Kolay İçli Köfte Tarifi

Kolay İçli Köfte Tarifi

Videolu anlatımıyla sizlere sunduğumuz Kolay İçli Köfte Tarifi ile bu mükemmel lezzeti çok pratik olarak hazırYazıyı Oku

TAVUK TEMPURA  (YALANCI KALAMAR)

TAVUK TEMPURA (YALANCI KALAMAR)

TAVUK ÇITIRLARI (YALANCI KALAMAR) 1 kilo Tavuk ya da Hindi Fileto (göğüs eti) 1 tatlı kaşığı tuz 1 kaşığıYazıyı Oku

FACEBOOK