Börek Yapmanın Püf Noktaları

Börek Yapmanın Püf Noktaları

Yazar :

Hanımlar bu yazımda size Börek Tariflerinin püf noktalarını anlatacağım. Bu yazıda paylaşacağım yazıların bazılarını komşularımdan öğrendim ve bende börek pişirirken bunları uyguluyorum. Hemen maddeler halinde size bu püf noktaları anlatayım, sizin de börekleriniz lezzetli ve istediğiniz kıvamda olsun. Börek Yapmanın Püf Noktalarını Sizlerle Paylaşıyorum Böreklerinin çoğunun ana malzemesi olan yufkanın üzerine önceden erittiğiniz margarin ve sütü sürerseniz börekleriniz daha lezzetli olacaktır. (Tepsiye ilk yufkayı serin üstüne süt-margarin karışımını fırça yardım ile sürün sonra üstüne ikinci yufkayı koyun onunda üzerine u karışımı sürün böyle devam edin.) Börekleri fırında pişirmeden önce soda ve yumurtayı karıştırıp üstüne sürün böylelikle böreğiniz daha yumuşak ve daha kabarık ola...Yazıyı Oku

İLİŞKİLİ YAZILAR

Tencerede Patates Köfte Yemeği Tarifi

Tencerede Patates Köfte Yemeği Tarifi

Akşam yemeğiniz için önerdiğimiz Tencerede Patates Köfte Yemeği Tarifi, sesli anlatımıyla izleyeceğiniz videosYazıyı Oku

Denizli’nin Ali Haydar’ı Ciğerci Nevzat Usta

Denizli’nin Ali Haydar’ı Ciğerci Nevzat Usta

Denizli’de sakatatı kokoreç olarak tüketiyorlar. Menülerinde ciğer bulunan mekanlar ana menülerine ek olarakYazıyı Oku

Ejder meyvesi: Bu meyvenin inanılmaz faydaları var

Ejder meyvesi: Bu meyvenin inanılmaz faydaları var

Menşei Tayland, Vietnam gibi Asya ülkeleri olan bu egzotik meyve, Türkiye’de de üretimine geçilmesiyle son zamYazıyı Oku

Tahinli Kurabiye

Tahinli Kurabiye

Tahinli Kurabiye, yapılabilecek en pratik ve en lezzetli kurabiye. Hem malzemesi az hemde pişme süresi çok kısYazıyı Oku

LİMONLU KEK (HAZIR KEK LEZZETİNDE)

LİMONLU KEK (HAZIR KEK LEZZETİNDE)

Miss kokulu, dokusu harika ve yapılışı klasik keklere göre biraz daha farklı bir kek denemek isterseniz mutlakYazıyı Oku

Portakallı Şam Kurabiyesi Tarifi

Portakallı Şam Kurabiyesi Tarifi

Pastane lezzetinde ve harika aromalı Portakallı Şam Kurabiyesi Tarifi beğenilerinize sunulmuştur. Çay ve kahveYazıyı Oku

Kemik suyu nedir ve nasıl tüketilmelidir?

Kemik suyu nedir ve nasıl tüketilmelidir?

Kaynatılmış kemiklerden elde edilen “ İlikli Kemik Suyu ” suyu son zamanların yeni trendi. Peki, kemikleri veYazıyı Oku

Dünyanın lezzetleriyle ünlü 5 mutfağı...

Dünyanın lezzetleriyle ünlü 5 mutfağı...

Dünyanın neresine giderseniz gidin tattığınız lezzetler farklı duygular hissetmenize neden olur. Kimi zaman ayYazıyı Oku

Elma Tarçın ve Kuru Üzümlü Kek

Elma Tarçın ve Kuru Üzümlü Kek

Yaz kış kekin bendeki yeri hep aynıdır, Çayın yanına da çok yakışıyor, seviyorum. Aromalı olanları daha çok seYazıyı Oku

Lezzetli ve Sağlıklı Mangal Yapmanın Püf Noktaları

Lezzetli ve Sağlıklı Mangal Yapmanın Püf Noktaları

Mangal keyfi, havaların ısınmasıyla birlikte hafta sonlarının vazgeçilmez etkinliğidir. Aileleri, dostları, açYazıyı Oku

FACEBOOK