Balık Kroket Tarifi

Balık Kroket Tarifi

Yazar :

Balık kroket tarifi için gerekli malzemeler: 2 adetorta boy patates 1 su bardağı yağlı süt 1 kg haşlanmış kefal 2 çorba kaşığı tereyağı ya da margarin 3 adet taze yeşil soğan sapı 2 yumurta yarım çay kaşığı kişniş yarım çay kaşığı kimyon yarım çay kaşığı tuz 1 Çay bardağı su yeteri kadar da Galeta unu kızartmak için Sıvı yağ Balık kroket tarifi hazırlanışı: Patatesleri güzelce haşlayın ve püre haline getirin. Tereyağını ya da margarini soğumadan üzerine ilave ederek püreyi iyice karıştırın. Ardından yeşil soğanı minik minik doğrayıp baharat ve tuzla tekrar harmanlayın. Küçük parçalar halinde doğranmış kefali patates püresine ekleyin. Harç haline gelen bu karışımdan inik parçalar halinde elnizde şekil verin. Başka bir kasede yumurta güzelce çırpın. Sonra elinzde şekil verdiğiniz topları...Yazıyı Oku

İLİŞKİLİ YAZILAR

Kızılcık Reçeli

Kızılcık Reçeli

Kızılcığın sağlık açısından bu kadar faydalı olmasının en önemli sebebi içerdiği zengin miktardaki vitamin, miYazıyı Oku

Yağ Yakan 6 Kolay Ara Öğün

Yağ Yakan 6 Kolay Ara Öğün

Günde 4 saatten uzun süre aç kalmak kan şekerimizi düşürdüğünden ötürü metabolizmamızın yavaşlamasına sebep olYazıyı Oku

Erikli Galette

Erikli Galette

Erikli Galette tarifi nasıl yapılır videolu en kolay lezzetli tarif burada Galette her meyveyle yapılabileYazıyı Oku

Kebab Yağlı Kızarmış Tavuk Hiç Yediniz Mi?

Kebab Yağlı Kızarmış Tavuk Hiç Yediniz Mi?

Denizli‘de yolunuz Bayramyeri tarafında İkinci Ticari Yol‘a düştüğünde burnunuz kızarmış tavukçuların kokusunuYazıyı Oku

Evde Peynir Nasıl Yapılır?

Evde Peynir Nasıl Yapılır?

Peynir, hayatımızda ve sofralarımızda olmazsa olmazlar arasında yer alıyor. En sağlıklısı olan evde peynir nasYazıyı Oku

Şekersiz Tam Buğday Unlu Kek Tarifi

Şekersiz Tam Buğday Unlu Kek Tarifi

Şekersiz yazan pek çok kekte şekerli pek çok malzeme kullanılarak normalden daha şekerli hale getirilir. Ama bYazıyı Oku

Tavuk Büryan

Tavuk Büryan

Malzemeleri 6 adet tavuk baget 1 soğan Tuz Sıcak su Pilavı İçin 1 çay bardağı pirinç 1 çay bardaYazıyı Oku

Denizli’nin Ali Haydar’ı Ciğerci Nevzat Usta

Denizli’nin Ali Haydar’ı Ciğerci Nevzat Usta

Denizli’de sakatatı kokoreç olarak tüketiyorlar. Menülerinde ciğer bulunan mekanlar ana menülerine ek olarakYazıyı Oku

Fırında Sebze Kızartmanın Püf Noktaları

Fırında Sebze Kızartmanın Püf Noktaları

Kızartma sofralarımızın baş tacıdır bence. Her zaman davetlerimde çay yada yemek ve hatta kahvaltıda mutlakaYazıyı Oku

Tahinli Kurabiye

Tahinli Kurabiye

Tahinli Kurabiye, yapılabilecek en pratik ve en lezzetli kurabiye. Hem malzemesi az hemde pişme süresi çok kısYazıyı Oku

FACEBOOK