milföy pasta nasıl yapılır

milföy pasta nasıl yapılır

Yazar :

dondurucudan çıkarılan milföy hamurları çözülünce merdaneyle çok ince olmayacak şekilde açılır.açılan hamurlar 4 kare parça olacak şekilde kesilir.kesilen hamurlar tepsiye dizilir.üzrilerine kürdanla delikler açılır.180 derece fırında pişirilir. tencereye süt,şeker,un ve nişasta alınır.kısık ateşte sürekli karıştırarak pişirilir.koyulaşan krema ocaktan alınır.içine margarin ve vanilya eklenerek mikserle yaklaşık 5 dakika çırpılır.piçen milföy dilimlerinin bir tanesine krema konur .diğer milföy...Yazıyı Oku

İLİŞKİLİ YAZILAR

Hazır Lavaştan Baharatlı Cips Tarifi

Hazır Lavaştan Baharatlı Cips Tarifi

Baharatlı cipsler özellikle acı seven yetişkinlerin en çok tercih ettikleri çeşitlerden. Bu cipsleri de evde yYazıyı Oku

Evde Profiterol Nasıl Yapılır

Evde Profiterol Nasıl Yapılır

Evde Profiterol Yapımı Profiterol Malzemeleri 1 bardak su Yarım paker margarin 1 bardak un 3 yumurta ProYazıyı Oku

Uzak doğu lezzetleriyle kendinizi şımartın

Uzak doğu lezzetleriyle kendinizi şımartın

Dünya mutfağının seçkin lezzetlerini şık sunumlarıyla birleştiren Goya Lounge, sushi menüsüyle akşam yemekleriYazıyı Oku

Fırında karışık sebze yemeği tarifi

Fırında karışık sebze yemeği tarifi

Fırında karışık sebze tarifi fırında yapabileceğiniz faydalı karışık sebze tarifi..... Malzemeler 1 adet pYazıyı Oku

Antioksidan Gıdalar ve Faydaları

Antioksidan Gıdalar ve Faydaları

Son zamanların en popüler ve merak edilen konularından biri antioksidan gıdalar.Antioksidan, vücudumuzda bulunYazıyı Oku

Limonlu Tahin Ezmesi

Limonlu Tahin Ezmesi

Balıktan sonra canımız hep bir tatlı çeker ya.. Ama bu tatlı aynı zamanda balığın tadını da alacak ekşimsi birYazıyı Oku

Chia Tohumu Nedir? Faydaları Nelerdir?

Chia Tohumu Nedir? Faydaları Nelerdir?

Chia Tohum Nedir? Chia Tohumu, nane kökenli, Salvia Hispanica isimli bitkiden elde edilen küçük siyah renkliYazıyı Oku

Meşhur Göbete Tatar Böreği Tarifi

Meşhur Göbete Tatar Böreği Tarifi

MALZEMELER Un(6su bardağı) Tereyağ(125 gram) Sıvıyağ(1çay bardağı) Bır bardak ılıksu Kabartma tozu(1pakeYazıyı Oku

Boşnak Yemekleri İsimleri ve Yemek Kültürü

Boşnak Yemekleri İsimleri ve Yemek Kültürü

Boşnak Yemekleri yazımızda sizlerle beraber Türkiye’de Boşnak mutfağının izini süreceğiz. Açıkçası Türkiye’deYazıyı Oku

En İyi Yemek Fotoğrafçıları

En İyi Yemek Fotoğrafçıları

Malzemelerin kimyasını tutturmak, farklı lezzetler yaratmak ve onları sunuma hazırlamak kadar, fotoğraflamak dYazıyı Oku

FACEBOOK