Çin Tıbbına Göre Kışın Tüketilmesi Gereken Besinle

Çin Tıbbına Göre Kışın Tüketilmesi Gereken Besinle

Yazar :

Koca bir yazı karpuz-peynir ve salatayla rahatlıkla geçirebilirken, kışın birden bire çöken çılgınca karbonhidrat tüketme isteği sizce nasıl ortaya çıkıyor? Bilmelisiniz ki bu iki mevsim arasında taban tabana zıtlaşan yeme-içme eğilimlerinin gerçek sebebi, yazın bikini mevsimi olması değil; doğanın kendi içindeki kusursuz dengesi. Kış mevsiminde organlarımız ve hormonal sistemimiz, genelde karbonhidrat ve yağ içeren gıdalara, karşı konulmaz bir istek duyuyor. Bu eğilimleri azaltmak ve kış mevsim...Yazıyı Oku

İLİŞKİLİ YAZILAR

Çayır Pilavı Tarifi

Çayır Pilavı Tarifi

1 kilo ön kol kısmından bütün kuzu eti iyice yıkandıktan sonra tencereye yerleştirilir. Üzerine bolca su eklenYazıyı Oku

TOPALAK ÇORBASI NASIL YAPILIR?

TOPALAK ÇORBASI NASIL YAPILIR?

Soğuk kış günlerinde içinizi ısıtacak bol malzemeli nefis bir tarifimizle geldik bu gün.  Topalak çorbası İçinYazıyı Oku

Havuçlu Şehriye Çorbası Tarifi

Havuçlu Şehriye Çorbası Tarifi

Soğuk kış günlerinde içimizi ısıtacak çorbalardan devam ediyorum. Herkese merhaba😊ben yaz kış fark etmeden çoYazıyı Oku

Yemek Yerken İki Kere Düşünmeniz Gereken Mekanlar

Yemek Yerken İki Kere Düşünmeniz Gereken Mekanlar

Yemek Yerken İki Kere Düşünmeniz Gereken Mekanlar İnternette özellikle de instagramda sayısız yemek ve mekanYazıyı Oku

Kolay Etimek Tatlısı Tarifi

Kolay Etimek Tatlısı Tarifi

Pratik bir şekilde hem yumuşak hem leziz bir tatlı tarifi yapmak isterseniz nefis etimek tatlısı imdadınıza yeYazıyı Oku

Portakallı irmik tatlısı tarifi ( revani tatlısı)

Portakallı irmik tatlısı tarifi ( revani tatlısı)

Mis gibi portakal kokulu nefis bir şerbetli tatlı tarifi portakallı revani tatlısı (irmik tatlısı tarifi ) şiYazıyı Oku

Hurmanın sürprizi

Hurmanın sürprizi

Herkese merhaba. Blog da kişisel gelişim yazıları, zayıflama önerileri, dizi önerileri, kitap önerileri, tarihYazıyı Oku

Evde Kokusuz Balık Pişirmenin Püf Noktaları

Evde Kokusuz Balık Pişirmenin Püf Noktaları

Balık en az haftada bir gün sofralarımızda olması gereken bir besin. Fakat balık pişirmek dendiğinde hepimizinYazıyı Oku

Fırında Lezzetli Yemek Pişirmenin Püf Noktaları

Fırında Lezzetli Yemek Pişirmenin Püf Noktaları

Genel olarak daha sağlıklı ve daha lezzetli yemek pişirmenin bir yolu olarak bilinen ve doğru kullanıldığındaYazıyı Oku

Damat Paçası Tarifi, Nasıl Yapılır ?

Damat Paçası Tarifi, Nasıl Yapılır ?

Rumeli mutfağına ait bir yemek tarifi olup ülkemizde de sofralarımızı süsleyen bir olmuştur. Ülkemizde çok sayYazıyı Oku

FACEBOOK