Patlıcan Musakkası

Patlıcan Musakkası

Yazar :

Patlıcanları alacalı soyun, uzunlamasına bir cetvel gibi dilimleyin, üzerlerine 1 çorba kaşığı tuz serperek bir kenara bırakın......Yazıyı Oku

İLİŞKİLİ YAZILAR

Siyah Fasulye Salatası Tarifi

Siyah Fasulye Salatası Tarifi

“Fasulyenin siyahı da mı varmış?” demiştim ilk gördüğümde. Daha sonra davet edildiğim bir yerde siyah fasulyeYazıyı Oku

Çıtır Kalem Börek Tarifi

Çıtır Kalem Börek Tarifi

Arkadaş arasında düzenlediğimiz günlerimizin vazgeçilmez üyelerindendir hamur işleri ve börek. Kimimiz sigaraYazıyı Oku

Evde Lor Yapımı

Evde Lor Yapımı

Sağlıklı ürün tüketmek gittikçe yaygınlaşıyor. Benim de paket ürün tüketmek istemeyenler için oldukça pratik bYazıyı Oku

Gemlik'te Ne Yenir?

Gemlik'te Ne Yenir?

Gemlik'te ne yenir ve Gemlik gezilecek yerler açısından yazlık bir ilçe olması sebebiyle daha çok deniz turizmYazıyı Oku

istiridye Mantarı Izgara Nasıl Pişirilir?

istiridye Mantarı Izgara Nasıl Pişirilir?

Bu gün sizlere güzel ve kolay bir tarif vermek istedim. Tabi aynı zamanda besleyici ve şifa kaynağı da neden oYazıyı Oku

Çocuklara Özel Köfteli Patates Yemeği Tarifi

Çocuklara Özel Köfteli Patates Yemeği Tarifi

Domates ile tatlandırılmış, sebzeler ile şenlendirilmiş, patatesler ile keyiflendirilmiş, köfte ile tadına besYazıyı Oku

Şeftalili Milföy Tart

Şeftalili Milföy Tart

Şeftalili milföy tart özellikle çalışan kadınların çarçabuk hazırlayabilecekleri çok pratik bir tatlı tarifidiYazıyı Oku

FIRINDA KABAK MÜCVERİ

FIRINDA KABAK MÜCVERİ

Arzu ettiğiniz yeşilliklerle ve sebzelerle hazırlayacağınız mücver hem sağlıklı besleyici ve lezzetlidir. KızYazıyı Oku

Şekersiz ve Glutensiz Pasta

Şekersiz ve Glutensiz Pasta

Sağlıklı beslenmeye çalışıyoruz diye pasta da mı yemeyelim? Yiyelim ama ağır kremalı, yağlı, içinde tam olarakYazıyı Oku

Emek vermediğiniz her yiyecek sizi şişmanlatır

Emek vermediğiniz her yiyecek sizi şişmanlatır

Türkiye Hastanesi doktoru Uzman Diyetisyen Bahattin Arslan, hazır alınan her yiyeceğin içinde bolca katkı maddYazıyı Oku

FACEBOOK